ارائه الگویی برای ارزیابی آمادگی استقرار سیستم برنامه­ریزی منابع سازمان(ERP) با استفاده از فرایند تحلیل شبکه­ای فازی(FANP)

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC09_313
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2349
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر احمدی

دانشیار،عضوهیات علمی گروه مدیریت دانشگاه پیام نور تهران

داوود کریم زادگان مقدم

استادیار،عضوهیات علمی گروه فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور تهران

داود وحدت

مربی،عضوهیات علمی گروه فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور تهران

وجیهه خلیلی سامانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور تهران

چکیده

یکی از مسائل در پیاده سازی سیستم برنامه ریزی منابع سازمان شکست پروژه های آن میباشد و شاید یکی از دلایل اصلی آن عدم بررسی مناسب زیرساخت های سازمان و تمرکز بر لایه های مختلف سازمان باشد.در این مقاله پس از تبیین و تشریح مفاهیم مربوط به سیستم برنامه ریزی منابع سازمان و لزوم ارزیابی آمادگی سازمانها جهت استقرار این سیستم، به تشریح لایه های مختلف در پیاده سازی سیستمبرنامه ریزی منابع سازمان پرداخته شده و سپس مفهوم یکپارچه سازی را بیان خواهیم کرد. در ادامه روش پیاده سازی سیستم برنامه ریزی منابع سازمان با رویکرد چند لایگی مورد بررسی قرار گرفته و با مطالعه مقالات متعددپارامترهای مورد نیاز را استخراج کرده و الگوی پیشنهادی را ارائه خواهیم کرد و سپس با استفاده از آزمون های آماری کولموگروف اسمیرنوف و رگرسیون چندگانه، الگو به تایید خبرگان رسیده و وزن هر لایه وپارامتر های آن لایه را با استفاده از پاسخهای خبرگان به پرسشنامه مقایسات زوجی و فرایند تحلیل شبکهای فازی محاسبه کرده تا از این طریق بتوانیم توانایی سازمان را کشف نماییم. به این ترتیب با این مدل،سازمان با شناخت توانایی خود به بهترین شکل ممکن می تواند در پیاده سازی سیستم برنامه ریزی منابع سازمان سرمایه گذاری نماید

کلیدواژه ها

سیستم برنامه ریزی منابع سازمان- رویکرد چندلایگی- فرایند تحلیل شبکهای – تئوری فازی – یکپارچه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.