بررسی روابط اقتصادی و سیاسی ایران و ونزوئلا با رویکرد پویایی شناسی سیستم ها بازه ۱۳۸۴ الی ۱۴۰۱ - مورد مطالعه: صادرات محصولات شرکت ایران خودرو به ونزوئلا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی تفکر سیستمی در عمل
  • کد COI اختصاصی: STINP03_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 190
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد تقی ملائی

دانشجوی کارشناسی معارف اسلامی و مدیرت صنعتی دانشگاه امام صادق علیه السلام

حسین صباغ

دانشجوی کارشناسی معارف اسلامی و مدیرت صنعتی دانشگاه امام صادق علیه السلام

چکیده

با توجه به شرایط تحریم در دو کشور ونزوئلا و ایران روابط اقتصادی دو کشور باید به صورت هدفمند و با برنامه ای منسجم تر برقرار شود. روابط صحیح اقتصادی بین دو کشور ونزوئلا و ایران می تواند درآمد سرانه دو کشور را افزایش داده و تحمل شرایط جنگ اقتصادی را آسان تر کند. در شرایط تحریم صادرات غیر نفتی از اهمیت بیشتری برخوردار است. یکی از کالاهای غیرنفتی که در روابط اقتصادی این دو کشور موضوع معامله بوده است خودرو می باشد، بنابراین بررسی تجربه صادرات خودروهای ایرانی به ونزوئلا از این جهت دارای اهمیت است. این پژوهش از طریق بررسی اسناد و مصاحبه با خبرگان این حوزه و با رویکرد سیستمی متغیرهایی که بیشترین تاثیر بر روابط اقتصادی ایران و ونزوئلا دارند را استخراج کرده است تا توصیف جامعی از مسئله داشته باشد. بازه زمانی مدنظر این پژوهش سال ۱۳۸۴ لغایت ۱۴۰۱ است و مورد مطالعه پژوهش، شرکت ایران خودرو می باشد همچنین از رویکرد پویایی سیستم ها برای ساختاردهی به مسئله استفاده شده است.

کلیدواژه ها

صادرات خودرو، ونزوئلا، توسعه صادرات، ایران خودرو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.