بررسی تغییرات تعداد ذرات متصل به حباب در فازهای کف و پالپ در فرآیند فلوتاسیون

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: سی و یکمین همایش علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI31_085
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 604
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم پیروی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فرآوری مواد معدنی دانشگاه تربیت مدرس

امیر زینالی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تربیت مدرس

مهیار مشتاق

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فرآوری مواد معدنی،دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

این مقاله به مطالعهی فلوتاسیون مواد معدنی با استفاده از مدل سازی و شبیه سازی میپردازد. در این مقاله دو حالت مورد مطالعه قرار گرفته است: حالت پیوسته (دینامیک و استاتیک) و حالت نیمه- پیوسته (یا نیمه ناپیوسته). برای مدلسازی این فرآیند، سیستم را به چهار بخش تقسیم میکنیم: بخش یک: ذراتی که به حباب متصل هستند و در فاز پالپ حضور دارند، بخش دوم: ذراتی که به حباب متصل هستند و در فاز کف قرار دارند، بخش سوم: ذراتی که آزادند و در فاز کف قرار دارند، بخش چهارم: ذراتی که آزادند و و در فاز پالپ قرار دارند. در هر حالت (از جمله پیوسته و نیمهپیوسته) منحنی تعداد ذرات نسبت به متغیر زمان با استفاده از نرم افزار متلب رسم شده است. با تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از این مدل و مقایسهی منحنیهای به دست آمده، به نتایجی میرسیم که میتواند برای بهینه سازی فرایند فلوتاسیون مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

مدلسازی، شبیه سازی، پیوسته، نیمهپیوسته، دینامیک، استاتیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.