نقش فناوران مالی و فین تک ها در تحقق بانکداری هوشمند

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF06_320
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 105
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم خضری

چکیده

در سالهای اخیر، نفوذ فناوری ها ی دیجیتال در صنعت مالی ، ظهور فین تک را تعیین کرد، که تغیی ری پویا و سریع ایجاد کرد که اپراتورهای تجاری و مقامات نظارتی در صنعت بانکداری در تلاش برای پیروی از آن هستند. این امر به ویژه به دلیل مسائلی است که بر واسطه ها و مشتریان مالی تاثیر می گذارد و خطرات بالقوه ثبات س یستم مالی . این مقاله به بررسی توسعه آن و تاثیر آن بر کارایی ، ساختار بازار بانک ی ، استراتژی های شرکت های مستقر و شرکت کنندگان، و ثبات مالی می پردازد. فین تک دارای قابلیت اخلالکننده برای افزایش رفاه است ، اما مقررات باید به گونه ای تطبیق داده شود که فناوری جدید بدون به خطر انداختن ثبات مال ی ، مزایای وعده داده شده را ارائه دهد. فین تک ممکن است به عنوان استفاده از اطلاعات نوآورانه و فناوری اتوماسیون در خدمات مالی درک شود. فناوری ها ی دیجیتال جدید طیف گستردهای از فعالیت های مالی را خودکار می کنند و ممکن است محصولات جدید و مقرونبه صرفه تری را در بخش هایی از بخش مال ی ، از وامدهی گرفته تا مد یریت دارایی ، و از مشاوره پورتفولیو گرفته تا سیستم پرداخت ، ارائه دهند. در این بخش ها، تاثیر رقبای فین تک در بخش بانک ی و بازارهای سرمایه احساس می شود. بااین حال، بخش فین تک در مقایسه با اندازه دارایی های واسطه مالی و بازارهای سرمایه کوچک است و در اروپا چه از نظر سطح و چه از نظر نرخ رشد، در مقا یسه با ایالاتمتحده یا چین عقب تر است .

کلیدواژه ها

فناوران مالی ، فین تک ها، بانکداری هوشمند، هوشمندی کسب وکار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.