تحلیل و بررسی موانع و مشکلات اجرایی در شرکت های صادر کننده نرم افزار ایران از دیدگاه سطوح مدیران عالی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF06_226
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 41
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه صمدی ورنکش

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع مدیریت سیستم و بهرهوری

چکیده

در متن چکیده تجارت جهانی روز به روز از سرعت بیشتر و حجم وسیع تری برخوردار می شود به طوری که در طی چند سال گذشته روند جهانی شدن تجارت، خصوصا در زمینه نرم افزار، سبب شده است که نیروهای اقتصادی به گونه ای عمل کنند که بازارهای ملی به بازارهای جهانی بپیوندند و به تبع آن رقابت و همکاریهای تجاری بین مناطق رواج یابد. هدف اصلی این تحقیق "تحلیل و بررسی موانع و مشکلات اجرایی در شرکت های صادرکننده نرم افزار ایران از دیدگاه مدیران در طی سال ۹۷-۱۳۷۰" می باشد. روش تحقیق در این پژوهش روش اکتشافی است و روش جمع آوری دادهها ترکیبی از سه نوع روش مطالعات کتابخانه ای ، پرسشنامه و مصاحبه می باشد. ازآنجایی که کل جامعه آماری مورد بررسی قرار گرفته است ، در روش فنون تجزیه و تحلیل اطلاعات ما از تحلیل کیفی برای سئوالات باز و مصاحبه استفاده نمودهایم .نتایج تحقیق نشان می دهد که برای از بین بردن مشکلات و موانع اجرایی موجود در ساختار این صنعت در کشور می بایست نتایج تحلیل کیفی بدست آمده در این تحقیق را از دیدگاه سه بخش "دولت ، بخش خصوصی و NGOها" مورد بررسی و مطالعات تکمیلی عمیق قرار گیرد و با توجه به مشکلات و موانع اجرایی مطرح شده در این تحقیق و وظایف و حدود اختیارات این سه بخش اصلی و نهاد و ارگانهای ذی صلاح مستلزم ایجاد یک تعهد سیاسی قوی و یک برنامه استراتژی بلند مدت ملی برای پیشرفت و توسعه این حوزه در سطوح کلان و اجرایی کشور می باشد. لذا توجه بیشتر به صادرات در این حوزه می تواند زمینه اشتغالزایی نیروی متخصص داخلی و هدایت سرمایه اندک در کشور را ایجاد کند آنچنان که توسعه این صنعت در داخل کشور موجب رشد و توسعه صادرات نرم افزار به طور عملیاتی در ایران می گردد.

کلیدواژه ها

خدمات، صادرات، بازاریابی بین الملل ، تجارت بین الملل ، صنعت نرم افزار، شرکت های کوچک و متوسط خصوصی ، ایران.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.