بررسی روشهای تشخیص اختلالات عصبی با یادگیری ماشین و یادگیری عمیق

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: CSCONFERENCE01_194
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 120
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رویا زارع فرخادی

عضو هیئت علمی مهندسی نرم افزار موسسه آموزش عالی و غیرانتفاعی رشدیه تبریز

پیمان رسولی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز

چکیده

بیماری های عصبی علاوه بر اینکه برای افراد بسیار خطرناک هستند. ممکن است منجر به اختلالات بیشتری نیزشوند. این مقاله به بررسی کاربرد تکنیک های یادگیری عمیق در تشخیص بیماری های عصبی مانند میگرن، سکتهمغزی، آلزایمر، پارکینسون، صرع، اوتیسم، فلج مغزی و ام اس می پردازد. تکنیک های یادگیری عمیق, به عنوانتکنیک های محاسباتی نرم در حال ظهور هستند که به طور گسترده برای حل مشکلات مختلف زندگی واقعی مورداستفاده قرار می گیرند. در این مقاله نحوه استفاده از تکنیک های مختلف یادگیری عمیق برای تشسخیص بیماریهای عصبی مختلف انسانی بررسی شده است و نظم و انضباط چارچوب ها و روش های مورد استفاده شده تو سطاین تکنیک ها برای تشسخیص اختلالات عصبی مختلف ارائه شده است. مقالات دیگری نیز مرتبط با اختلالاتعصبی و عصب روانی که با استفاده از تکنیک های مختلف یادگیری عمیق تشخیص داده شده اند. مورد مطالعه قرارگرفته اند و عوارض و میزان مرگ و میر ناشی از اختلالات روانی و عصبی نیز بررسی شده است. عملکرد و روندانتشار تکنیک های مختلف بادگیری عمیق به کار رفته در بررسی این بیماری ها نیز مورد برر سی و تجزیه و تحلیلقرار گرفته است و معیارهای مختلف عملکرد مانند دقت، ویژگی و حساسیت نیز بررسی شده است. در نهایت، شکافهای تحقیقاتی شناسایی شده و مشاهده می شود که استفاده از مدل های مختلف یادگیری عمیق. دامنه بیشتری درتشخیص بیماری های عصبی مانند میگرن, فلج مغزی و سکته مغزی را دارد.

کلیدواژه ها

میگرن، اختلالات عصبی، یادگیری عمیق، شبکه عصبی کانولوشنال، شبکه عصبی عمیق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.