آسیب شناسی آموزش مجازی بر دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان ایلام

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: EPCONF09_240
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 73
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رضا فقیهی

استادیار گروه علوم تربیتی ، دانشکده علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، اراک

شریفه بختیاری

آموزگار اداره آموزش و پرورش شهرستان ایلام، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم تربیتی ،گرایش تاریخ فلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور واحد اراک.

چکیده

تعلیم و تربیت ؛ از مهمترین زیرساخت های پیشرفت کشورها و ابزاری برای ارتقاء سرمایه انسانی در عرصه های مختلف می باشد و امروزه مهمترین دغدغه نظام آموزش و پرورش یک کشور، ایجاد بستری مناسب جهت رشد و تعالی سرمایه های فکری در جامعه اطلاعاتی و دانایی محور است . در این بین ، آموزش مجازی، با موجودیت فیزیکی و حقیقی (و نه مجازی) باعث می شود که دانش آموزان به شکل نوینی آموزش ببینند. در این شیوه، کنترل و مدیریت ، مبتنی بر فناوری رایانه و شبکه است و محتوای اکثر دروس آن الکترونیکی و سیستم ارزشیابی و نظارت بر آن هوشمند می باشد. هدف تحقیق ، آسیب شناسی آموزش مجازی بر دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان ایلام می باشد و پژوهش کیفی و با تکنیک دلفی بر روی آسیب شناسی آموزش مجازی در شهرستان ایلام؛ از دیدگاه مدیران و معلمان مدارس مقطع ابتدایی ، در هشت معیار دسته بندی شد. با توجه به یافته های تحقیق ، آموزش مجازی علاوه بر افزایش کارائی کلاس ها، با به کارگیری کلیپ های آموزشی و نرم افزارهای گوناگون، به یادگیری دانش آموزان کمک می کند. دانش آموزان در آموزش مجازی نقش یاددهنده و یادگیرنده را بر عهده دارند و این روش تدریس ، بر اساس دانش آموز محوری است و تاکید بر مهارت فکر کردن و فراهم ساختن محیط یاددهی و یادگیری از راهبردها و خط مشی های آموزش مجازی می باشد.

کلیدواژه ها

آسیب شناسی ، آموزش مجازی، دانش آموزان، دوره ابتدایی ، شهرستان ایلام .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.