نقش واقعیت افزوده در درس علوم تجربی دوره ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوری های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی و مشاوره ایران
  • کد COI اختصاصی: RTCONFE06_244
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 136
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیما آردین

دانشجوی ارشد مدیریت ، دانشگاه پیام نور،تهران، ایران

اشرف رحیمیان

استادیار، گروه مدیریت ، دانشگاه پیام نور، ص. پ. ۱۹۳۹۵-۴۶۹۷ تهران، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف مقایسه آموزش مبتنی بر واقعیت افزوده با آموزش سنتی در یادگیری علوم تجربی دانش آموزان دوره ابتدایی مدارس شهر ارومیه صورت گرفت . این مطالعه با روش پس رویدادی و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به انجام رسید. جامعه آماری این تحقیق را کلیه دانش آموزان دوره دوم ابتدایی شهر ارومیه تشکیل می دهند و خود شامل دو گروه می باشند: ۱- دانش آموزانی که به علت محدودیت ها و نبود امکانات صرفا از روشهای سنتی در یادگیری علوم بهره برده اند و ۲- دانش آموزانی که به واسطه امکانات مناسب امکان استفاده از نرم افزار ها و ابزارهای واقعیت افزوده جهت فراگیری درس علوم تجربی در کلاسهای درسی را داشته اند. برای ارزیابی میزان یادگیری دانش آموزان از تبدیل نمرات توصیفی هر دانش آموز در دروس و اخذ میانگین نمرات پایان سال دانش آموزان به عنوان ملاک یادگیری استفاده شد. نتایج نشان داد که در بخشهای کارآ یی و تسلط تفاوتهایی بین آموزش بر اساس واقعیت افزوده و سنتی وجود دارد و دانش آموزانی که به بر اساس واقعیت افزوده آموزش دیده بودند نمرات بهتری کسب کردند.

کلیدواژه ها

واقعیت افزوده ، دوره ابتدایی ، یادگیری، کارایی ، تسلط

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.