چشم اندازی بر پدیده های زمین گردشگری در استان مرکزی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سی امین گردهمایی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI30_378
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 729
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه زارع

کارشناس ارشد رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی ، دانشگاه پیام نور ساوه

معصومه روح افزا

کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی ، دانشگاه پیام نور ساوه

عباس سبط احمدی

کارشناس ارشد زمین شناسی نفت ، دانشگاه پیام نور ساوه

چکیده

امروزه ژئوتوریسم راهکارهای نوین برای تشریح علوم و شناخت سرمایه های طبیعی هر منطقه است که علاوه بر نقش آموزشی_علمی، سبب توسعه توریستی یک منطقه می شود. استان مرکزیدر قلب ایران و در امتداد منطقه خوش آب و هوای دامنه زاگرس با طبیعت سرسبز و زیبا و چشماندازهای بکر، گردشگران را به سوی خود فرا می خواند. استان مرکزی شامل چندین پدیده زمین شناسی (در ابعاد گوناگون و بدون در نظرگرفتن مقیاسها) با ترکیبی از ویژگیهای علمی، زیباییهای نادر و نمایش تاریخ زمین شناسی است. جاذبه های طبیعی و زمین شناختی استان مرکزی که سالانهپذیرای گردشگران بسیاری هستند شامل: دریاچه ها و تالاب ها، رودخان هها، چشمه های آب گرم،ارتفاعات و قلل، غارها و مناطق حفاظت شده می باشند. در این مقاله سعی شده است که ژئوتوریسم استان مرکزی معرفی و به شناسایی اشکال و ساختارهای ژئومورفولوژیکی پرداخته شود

کلیدواژه ها

ژئوتوریسم، استان مرکزی، سرمایه های طبیعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.