مقایسه ی راهکارهای طبقه بندیMathews Laubscher درپیش بینی قابلیت تخریب توده سنگ

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سی امین گردهمایی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI30_252
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 953
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا جبین پور

دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن

مهدی یاوری شهرضا

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

چکیده

روش های تخریبی به عنوان آن دسته از روشهای استخراج زیرزمینی تعریف می شوند که ماده ی معدنی سنگهای فراگیر و یاهردو همزمان و همراه با استخراج ماده معدنی تخریب می شوند یکی ازمهمترین وبا کمی اغماض مهمترین پارامتر طراحی درروشهای تخریبی به ویژه روش تخریب بزرگ قابلیت تخریب توده سنگ شامل ماده معدنی و سنگهای فراگیر است راه کارهای Mathews 9 Laubscher از پرکاربردترین راه کارهادرتخمین قابلیت تخریب توده سنگ هستند درراهکارLaubscher با اعمال ضرایبی برمقدار حاصل از رده بندی توده سنگ RMR رده بندی معدنی توده سنگ MRMR که برای پیش بینی قابلیت تخریب لازم است را محاسبه می کند راه کار Mathews با استفاده از پارامتر شعاع هیدرولیکی پایداری را بنحوی به دهانه حداقل مرتبط می کند که ازنظر اصولی همانند راهکار Laubscher است تعیین قابلیت تخریب دراین راهکار برمحاسبه ی عدد پایداری و عامل شکل یا شعاع هیدرولیکی استوار است.

کلیدواژه ها

روشهای تخریبی، قابلیت تخریبف روش تجربی ،Mathews Laubscher

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.