چگونه توانستم تاثیر منفی آموزش مجازی در دوران کرونا را در دانش آموزان را برطرف کنم؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO15_226
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 136
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا مختاری شمسی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد

چکیده

کرونا ویروس با تغییر به پاندمی جهانی در سال ۲۰۲۰ مشکلات و چالش های بسیاری بر جهان تحمیل نمود که جهت جلوگیری وپیشرفت مرگ و میر بسیاری از سازمان های دولتی به خصوص نظام تعلیم و تربیت وارد عصر جدید از آموزش مجازی شد ، تعطیلاتبرای بسیاری از دانش آموزان تهدید میتواند محسوب شود آن دسته از دانش آموزان شرایط مساعد مالی در خرید تجهیرات مجازیندارند و والدین سواد کافی در هدایت تحصیلی این دسته از دانش آموزان نیست، متعاقبا باعث ترک تحصیلی و افت تحصیلی خواهیمبود. با توجه به اهمیت این موضوع پژوهش حاضر را به روش مروری کتابخانه ای برای بررسی آن انجام دادیم. نتایج پژوهش نشانمی دهد که دانش آموزان درنتیجه بیماری کرونا و قرنطینه، در بعد فردی مشکلات روانشناختی مانند اضطراب، افسردگی، اختلالاسترس پس از آسیب، استرس، ناکامی، ترس، خشم، احساس تنهایی و بی حوصلگی را تجربه کرده اند. در بعد بین فردی، دانشآموزان با مشکلاتی مانند مشکل در ارتباط با اعضاء خانواده، محدودیت ارتباطی با دوستان و معلمان، حمایت های اجتماعی ناکافی،کاهش درآمد خانواده را تجربه کرده اند. در بعد آموزشی مشکلاتی، مانند حضور شناختی و اجتماعی ضعیف دانش آموزان در فرآیندآموزش آنلاین، افزایش بار شناختی، ضعف انگیزه، مشکلاتی در مدیریت زمان، نگرانی از ارزشیابی شناسایی شد.

کلیدواژه ها

افت تحصیلی، کرونا، آموزش مجازی، دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.