بررسی ارتباط بین ساختار سازمان با کارآفرینی سازمانی در سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس تخصصی ملی اقتصاد کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: IAEC12_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 113
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین کوهستانی

دانشیار، گروه ترویج و توسعه روستایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز

رسول مجدی نیارق

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت کشاورزی، دانشکده کشاورزی،دانشگاه تبریز

شاپور ظریفیان

دانشیار، گروه ترویج و توسعه روستا یی دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز

حسین کریم زاده

استادیار، گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی، دانشگاه تبریز، تبریز

چکیده

بخش کشاورزی نقش قابل ملاحظه و انکارناپذیری در سرنوشت هر جامعه دارد و از پایه های اساسی رشد و توسعه و استقلال هر نظاماقتصادی محسوب می گردد. از طرفی، متولی این بخش، سازمان جهاد کشاورزی می باشد که هرگونه بهبود در عملکرد این سازمان باعثافزایش و بهبود وضعیت این بخش میشود. بدین جهت هدف این تحقیق، بررسی ارتباط بین ساختار سازمانی و کارآفرینی سازمانی درسازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل میباشد. با نهادینه شدن کارآفرینی در سازمان میتوان گفت نه تنها افراد سازمان علاق همند به ایجادتغییر در محیط پیرامون خود می شوند، بلکه نوآوری های موردنظر سازمان را نیز راحت تر می پذیرند و درنتیجه سازمان سریعتر با محیط وفقیافته، از فرصت های موجود استفاده نموده و به اهداف متعالی خود دست می یابد. در این تحقیق با استفاده از فرمول کوکران اقدام به تعیینحجم نمونه و سپس با استفاده از نمونه گیری تصادفی نمونه های موردنظر انتخاب شدند. طی پژوهش با استفاده از نرم افزار SPSS v۲۲ وآزمون همبستگی پیرسون ارتباط بین دو متغیر بررسی و رابطه ای معنادار بین دو متغیر فوق مشاهده نشده است. در آخر پیشنهادهایی برایپژوهش های آتی ارائه شده است.

کلیدواژه ها

کارآفرینی سازمانی، ساختار سازمانی، استان اردبیل، جهاد کشاورزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.