تاثیر آموزش مهارت دست ورزی بر ارتقاء مهارت حرکتی ظریف کودکان دبستانی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس تربیتی بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPE12_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 235
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه بدیهی

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، گروه روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود

فرشته عبدالعظیمی

کارشناسی زیست شناسی، گروه زیست شناسی، دانشگاه پیام نور واحد نجف آباد

مژگان عربیان

کارشناس روانشناسی، گروه روانشناسی، دانشگاه پیام نور واحد خوانسار

چکیده

هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی تاثیر آموزش دست ورزی بر مهارت حرکتی ظریف کودکان دبستانی می باشد. پژوهش حاضر شبه آموزشی با دو گروه آزمایش و کنترل همراه با پیش آزمون و پس آزمون بوده است . جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان شهرستان نجف آباد در سال ۱۴۰۱ بود. با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس تعداد ۳۰ دانش آموز دبستانی انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه آزمایشی و کنترل گمارده شدند. برای سنجش مهارتهای حرکتی ظریف کودکان از آزمون کفایت حرکتی لینکلن - اوزرتسکی استفاده شد. پس از تکمیل پیش آزمون گروه آزمایش مورد آموزش دست ورزی قرار گرفت و گروه کنترل هیچ گونه آموزشی دریافت نکرد. پس از اتمام جلسات آموزش، پس -آزمون از گروه آزمایش و کنترل گرفته شد. دادههای حاصل از پژوهش با استفاده از نرمافزار آماری spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و در توصیف دادهها از شاخص آماری میانگین و انحراف معیارها در مراحل پیش آزمون و پس آزمون و از تحلیل کواریانس برای آزمون فرضیه ها استفاده شده است . نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که آموزش تمرین -های دست ورزی، مهارتهای حرکتی ظریف کودکان را به طور معناداری افزایش می دهد(.(P< ۰/۰۰۵ در نتیجه برای ارتقای مهارت های حرکتی ظریف در کودکان می توان از آموزش های دست ورزی استفاده نمود

کلیدواژه ها

درست ورزی، مهارت حرکتی ظریف ، کودکان دبستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.