طراحی مجموعه ورزشی آب درمانی با رویکرد افزایش سلامت بهره وران در شهرضا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در عمران، معماری و مدیریت شهری قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: ENGGCONF10_101
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 232
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پویا فرجام

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه معماری،واحدسمیرم،دانشگاه آزاد اسلامی سمیرم،اصفهان،ایران

لادن شاه زمانی سیچانی

استادیاروعضو هیئت علمی،گروه معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحدسمیرم،اصفهان،ایران

چکیده

علم پزشکی در حال پیشرفتهای چشمگیری است و زمان در آن تاثیر بسزایی دارد. با توجه به حل بسیاری از دردها وامراضاین روشهای پیشگیری خود مسبب عوارض جانبی بعدی می شود و علت آن استفاده ازداروهای شیمیایی و در کل ساخته شدهدست بشر است. اما در تحقیقات و مطالعات، امروزه به این نکته پی برده اند که درمان از راههای طبیعی مثل آبدرمانی بهتر بودهو این روش عوارض جانبی بعدی را به دنبال نخواهد داشت. این مهم بر آن داشت تا با طراحی مجموعه ورزشی آب درمانی بارویکرد افزایش سلامت بهره وران در شهرضا وساخت چنین مجموعه ای با مضمون درمان امراض جلدی ، و ارتوپدی با توجه.به وجود کثرت بیماران در مراکز درمانی،فیزیو تراپی ها،سالن های یوگا ، ماساژو..... می باشد بپردازیماین تحقیق از نوع تحقیقات کاربردی است که از طریق مطالعات کتابخانه ای و مشاهدات میدانی انجام شده است. هدف اصلیاز طراحی این مجموعه طراحی وساخت مکانی مناسب جهت پیشگیری امراض جلدی و استخوانی و نیز انگیزه استفاده ازپتانسیل های بالقوه منطقه و تبدیل آن به یک قطب درمانی،سیاحتی،تفریحی ، در جهت افزایش سلامت بهره وران زیر نظرمتخصصان توانمند وبا تجربه وپتانسیل قوی وقدر وتوانمند جهت سلامت بیماران ونیازمندان به درمانهای آبی نه تنها در شهرضابلکه در تمام شهرها ومناطق وحتی استانهای اطراف بوده و از اهداف فرعی دیگر می توان یافتن راه حلی برای رفع خستگیهای روحی و جسمی شهروندان، تخلیه اضطراب ها و فشارهای روانی انباشته شده در درون فرد که ناشی از مشکلات زندگیروزمره شهری است، حفظ شاخصهای معماری ، محیطی و فرهنگی منطقه وایجاد بستر مناسب جهت ارائه خدمات ویژه بهگردشگران و مردم بومی باشد.

کلیدواژه ها

مجتمع آب درمانی، طراحی، آبدرمانی، درمان امراض

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.