بررسی تاثیر تجارت الکترونیک بر تجارت بین الملل با رویکرد نظریه ها

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش ها و فناوری های دانش بنیان در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: HBMACONF01_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 330
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره خادم

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان

علی نمازیان

استادیار حسابداری، گروه حسابداری، واحد رفسنجان ، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان ، ایران

چکیده

مفاهیم تجارت الکترونیک حذف مرزها، گمرک ها و واسطه ها و تبدیل شدن به یک دهکده جهانی می باشد. در تجارت الکترونیک مرزی وجود ندارد و هیچ فرقی نمی کند که افراد اجناس خود را از یک مغازه در نزدیکی محل سکونت و یا از مغازه ای در قاره ای دیگر خریداری کنند. تجارت الکترونیکی باعث افزایش سرعت و حجم مبادلات بازرگانی گردیده و به شکل محسوسی سبب کاهش هزینه خریدار و تولیدکننده، صرفه جویی زمان، جذب بیشتر، حذف واسطه هاو در نهایت سود بیشتر میشود. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر تجارت الکترونیک بر تجارت بین الملل می باشد. روش تحقیق این پژوهش از نوع کتابخانه ای و با بررسی کتاب ها و مقالات و داخلی وخارجی صورت گرفته است. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد تجارت الکترونیک را به هیچ وجه نمی توان جدای از تجارت داخلی و یا تجارت بین الملل دانست، تجارت الکترونیک باعث گریده تمامی اقشار جامعه به نحوی بتوانند در تجارت داخلی و خارجی شرکت کنند و کسب درآمد نمایند، برای همراه شدن با تجارت الکترونیک، داشتن یک دفتر تجاری یا فروشگاهی بزرگ و پرسنلی زیاد نیازی نیست، بلکه صرفا با آگاهی نسبی از اینترنت و البته کالا یا خدماتی برای عرضه، می توان در تجارت دخیل بود و کالاها و خدمات خود را به تجار و مصرف کنندگان زیادی با قصد فروش به معرض نمایش قرار داد.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک ، مدل های تجارت الکترونیک ، تجارت بین الملل ، نظریه های تجارت بین المل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.