بررسی فراوانی عوارض شایع دیابت در زنان مبتلای مراجعه کننده به درمانگاه شهید منصوبی کرمانشاه
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین درحوزه زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
- کد COI اختصاصی: BSCONF10_107
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 196
نویسندگان
کارشناس ارشد زیست شناسی جانوری گرایش سلولی تکوینی دانشگاه پیام نور واحد کرمانشاه
چکیده
در دوران حاملگی دیابت یا به صورت درگیری قبل از حاملگی می باشد یا درگیری و تشخیص در زمان حاملگی رخ دادهاست. دیابت حاملگی معمولا بدون علامت است که با گلوکوزوری، سابقه فامیلی مثبت، سابقه مشکوک IUFD (مرگ داخلرحمی جنین بعد از هفته ۲۴ حاملگی) در حاملگی قبلی، سقط های قبلی، امپریوپاتی دیابتی، انومالی مادرزادی پزشک را به اینسمت هدایت می کند که ممکن است زن باردار مبتلابه دیابت باشد. ازآنجا که هدف اصلی پژوهش بررسی فراوانی عوارضشایع دیابت در زنان مبتلای مراجعه کننده به درمانگاه شهید منصوبی کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ می باشد، بنابراین روشتحقیق، توصیفی- مقطعی است. همچنین روش گردآوری اطلاعات میدانی (پیمایشی) است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل تمام زنان مبتلا به دیابت در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال مراجعه کننده به درمانگاه شهید منصوبی کرمانشاه میباشد که درسال ۱۳۹۹ به این درمانگاه مراجعه کرده اند که طبق آمار این درمانگاه ۱۴۰ نفر می باشند. نمونه آماری منتخب در این مطالعه۱۴۰ نفر می باشد که به روش سرشماری و با رضایت بیمار و از روی پرونده بیمار انجام شده است. یافته های پژوهش نشانداد ۸۲/۸ درصد از ۱۴۰ نفر فاقد عوارض و مشکلات پوستی بوده و ۱۷/۱ درصد دارای عوارض پوستی ناشی از دیابت بوده اند، یعنی حدود یک پنجم موارد موردمطالعه دارای تظاهرات پوستی بیماری دیابت بوده اند در اکثر مطالعات انجام شده درباره عوارض پوستی دیابت کمتر از دوسوم موارد مبتلا بوده است.کلیدواژه ها
ضایعات پوستی، عوارض پوستی، حاملگی، زنان، باردارمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.