ایجاد فکر و اندیشه در دانش آموزان برای پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_1296
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 299
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی
کارشناسی علوم تربیتی
چکیده
امروزه آسیب های اجتماعی به عنوان یک تهدیدجدی سلامت روحی و روانی افراد جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان و جوانان را با خطر مواجه ساخته است . مسائلی از قبیل اعتیاد، فرار از خانه ، خشونت ، انزوای اجتماعی ، ناهنجاری های رفتاری و ناامیدی ، را از جمله نتایج آسیب ها و مشکلات اجتماعی عصر حاضر می توان شمرد. با بررسی آسیب شناسی خانواده در دنیا آشکار می شود که در دوران شکوفایی دانش ، تکنولوژی و صنعت ، استحکام و کانون گرم خانواده کمتر مورد توجه قرار گرفته و ضربات شکنندهای را به جامعه بشری وارد نموده و رعایت نکردن اصول و مبانی صحیح زندگی ، باعث فساد و جنایت در جامعه شده است .خانواده، کوچک ترین نهاد اجتماعی است که اساس و زیرساخت واحدهای بزرگتر به شمار می رود. میزان موفقیت و سهمی که افراد برای ایفای نقش در واحدهای بزرگ اجتماعی ایفا می کنند بستگی تام به نحوه رشد و تربیت و شکوفایی استعدادهای آنها در کانون مقدس خانواده دارد . وضع خانوادگی و محیط عاطفی عوامل بسیارمهمی در بروز آسیب های اجتماعی است ،وقتی که درخانواده ای همبستگی بین افراد وجود نداشته باشد و فرد فاقد روابط عاطفی صحیح باشد،بروز رفتارهای بزهکارانه قابل پیش بینی است .در مقاله حاضر قصد داریم به این موضوع بپردازیم که چگونه میتوانیم با ایجاد فکر و اندیشه در کودکانمان به راه حلی برای پیشگیری وکاهش آسیبهای اجتماعی دست یابیم ؟کلیدواژه ها
خانواده ،آسیب های اجتماعی ، پیشگیری از آسیب اجتماعی ،،سلامت روحی ، دانش آموزمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.