بررسی روند سایش آسترهای بدنه آسیاهای نیمه خودشکن کارخانه تغلیظ ۲ مجتمع مس سرچشمه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری مهندسی مواد، معدن و زمین شناسی
  • کد COI اختصاصی: EMGBC07_069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 112
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی معتمدی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی. دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

مصطفی مالکی مقدم

انشیار فر آوری مواد معدنی. گروه مهندسی معدن دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

محمدصادق سعادت

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی. دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

مسعود رضایی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی. دانشگاه شهید باهنر کرمان

امیدرضا بشیری

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی. مجتمع مس سرچشمه

چکیده

آسیاهای گردان مهم ترین تجهیزات خردایش در کارخانه های فرآوری هستند که بخش زیادی از انرژزی کارخانه را مصرفمی کنند، به همین دلیل مطالعه عوامل موثر بر کارایی آن ها مهم است. از عوامل بسیار موثر بر کارایی آسیاکنی آستر است.استر به دلیل تغییر شکل ناشی از سایش در طی زمان کارکرد آسیا و نقش حیاتی که در انتقال توان موتور آسیا به موادداخل آن و رفتار بار داخل آسیا دارد، یکی از اجزا تاثیرگذار در عملکرد این تجهیز است. سایش آسترهای بدنه آسیاینیمه خودشکن، در هنگام توقفات برنامه ریزی شده پا خارج از برنامه، به وسیله دستگاه اسکنر ۳ بعدی مدل Sence Proمتصل به رایانه دستی، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد بیشترین نرخ سایش برای آسترهای ۳ پیچ و ۴ پیچ آسیاینیمه خودشکن فاز یک به ترتیب در فواصل ۱۴۰-۷۰ و ۱۶۰-۷۰ سانتی متری و برای استرهای آسیای نیمه خودشکن فازدو در فاصله ۱۷۰-۹۰ سانتی متری رخ داده است. از علل سایش زیاد آسترهای آسیای نیمه خودشکن فاز یک نسبت به فازدو می توان به تناژ و دانه بندی خوراک ورودی. نسبت فاصله به ارتفاع بیشتر انتقال باربرگشتی تغلیظ یک. سرعت ثابتبودن آسیای نیمه خودشکن فاز یک و درصد کارکرد سنگ شکن برگشتی اشاره کرد.

کلیدواژه ها

آسیای نیمه خودشکن، آستر، مقطع، سرچشمه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.