بررسی عوامل عدم سرمایه گذاری بخش خصوصی در ورزش حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی آسیب های اجتماعی و روانی با تاکید بر علوم رفتاری
  • کد COI اختصاصی: PSYSCONF02_120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 67
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهنام احمدی

کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی ؛ دانشگاه آزاد؛ تفت ؛ یزد؛ ایران

چکیده

در دهه های گذشته نوعی افزایش هوشیاری درباره ارزش موفقیت ورزش قهرمانی و حرفه ای در میان کشورها و دولت ها رخ داده است . در اغلب موارد، این موفقیت ها با توجه به ظرفیت آنها در کمک برای رسیدن به گستره ای از اهداف ورزشی و غیر ورزشی منبعی ارزشمند شناخته شده اند. برای ایالاتمتحده آمریکا، شوروی سابق و دولت های کمونیست اروپایی ورزش قهرمانی وسیله ای برای نمایش برتری ایدئولوژیک بود و حتی برای آلمان شرقی سابق ، ضمن کمک به ادعای حاکمیت این کشور، کاربردی مضاعف نیز داشت اخیرا. موفقیت در میدانهای بین المللی ورزشی به دلیل ایجاد حس غرور ملی ، ظرفیت سوددهی اقتصادی از طریق میزبانی رویدادهای مختلف و همچنین کاربرد دیپلماتیک کلی آن ارزشهای مختلفی یافته است . امروزه، کشورها دریافته اند که توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و بهره گیری از مزایای مستقیم و غیرمستقیم آن بدون برنامه ریزی و سیاست گذاری مناسب میسر نیست ؛ بنابراین ورزش قهرمانی و حرفه ای نیز مانند هر نظام دیگری نیازمند تدوین اهداف کلان، راهبردها و برنامه های عملیاتی است تا ضمن آگاهی از مسیر حرکت بتواند از هرگونه دوبارهکاری، بیراهه رفتن و به هدر رفتن منابع مالی ، انسانی ، فیزیکی و اطلاعاتی خود اجتناب ورزد. گستردگی فعالیت های ورزش قهرمانی و حرفه ای ایجاب می کند تا نظامی جامع ، راهبردی و مدون بر آن حاکم باشد. بر مبنای چنین برنامه جامعی ورزش قهرمانی و حرفه ای خواهد توانست بدون تاثیرپذیری از شرایط مدیریتی ، حرکت توام با موفقیت خود را استمرار بخشد. زمانی که ماموریت ها، اهداف و مسیرهای تحقق آنها مشخص باشد،طبعا در حرکت سیستم یکپارچگی به وجود می آید و تغییر ناگهانی مدیر، همه حرکت ها را متوقف نخواهد کرد. امروزه، سازمانهای ورزشی مانند سازمانهای غیرورزشی در معرض تغییر و تحولات محیطی و جهانی قرار دارند و با مسائل ویژه خود دست به گریبانند.

کلیدواژه ها

عوامل ؛ عدم سرمایه گذاری؛ بخش خصوصی ؛ ورزش حرفه ای؛ استان چهارمحال و بختیاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.