بررسی نقش بیماری کوید ۱۹ بر افت تحصیلی دانش آموزان مدارس ابتدایی از دیدگاه معلمان و مدیران شهرستان ماکو

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی آسیب های اجتماعی و روانی با تاکید بر علوم رفتاری
  • کد COI اختصاصی: PSYSCONF02_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 82
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خاطره حاجی زاده

کارشناسی ارشد، برنامه ریزی درسی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، ایران- مرند

زهرا حاجی زاده

کارشناسی ارشد، روانشناسی تربیتی ، دانشگاه ازاد اسلامی ، ایران، خوی

چکیده

هدف کلی پژوهش حاضر بررسی نقش بیماری کوید ۱۹ بر افت تحصیلی دانش آموزان مدارس ابتدایی از دیدگاه معلمان و مدیران شهرستان ماکو بود. روش تحقیق از نظر هدف کاربردی و از لحاظ گردآوری دادهها، توصیفی -پیمایشی است . جامعه آماری، معلمان و مدیران دوره ابتدایی شهرستان ماکو به تعداد ۵۴۰ نفر و حجم نمونه ۲۲۴ نفر بدست آمد و از روش نمونه گیری طبقه ای نسبی استفاده شد. ابزارگردآوری پرسشنامه بود که شامل پرسشنامه صیادیو همکاران (۱۳۸۹)جهت سنجش متغیر افت تحصیلی و پرسشنامه ای محقق جهت سنجش مشکلات حوزه بیماری کوید۱۹ استفاده شد. جهت تعیین روایی پایایی پرسشنامه از روایی صوری(محتوایی ) و پایایی پرسشنامه از آزمون آلفای کرونباخ استفاده شد که مقدار ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه افت تحصیلی ۷۱/۰ و بیماری کووید-۱۹ ۸۲/۰ بدست آمد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات در این پژوهش ، از روشهای آماری توصیفی و استنباطی استفاده گردید. در قسمت توصیفی از میانگین و انحراف معیار و در سطح استنباطی از آزمون کلموگروف -اسمیرنف جهت بررسی نرمال بودن دادهها و از آزمون رگرسیون برای تحلیل فرضیه ها استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که ، بیماری کوید۱۹ بر افت تحصیلی دانش آموزان مدارس ابتدایی از دیدگاه معلمان و مدیران شهرستان ماکو نقش مثبت و معنی دار دارد و باعق افزایش افت تحصیلی دانش اموزان می گردد.

کلیدواژه ها

بیماری کوید ۱۹، افت تحصیلی ، دانش آموزان و معلمان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.