تشخیص افسردگی در شبکه های اجتماعی با استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و تحلیل احساسات

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت کامپیوتر، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: DSCONF09_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 209
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جمال رحمتی

دانشجوی دکتری هوش مصنوعی، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران

چکیده

شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و اینستاگرام، در میان دیگر پلتفرمهای رسانه های اجتماعی ، جهان ما را بطور غیرقابل برگشتی تغییر دادهاند. مردم بیش از هر زمان دیگری به هم مرتبط هستند و شخصیت دیجیتالی ایجاد کردهاند. اگرچه رسانه های اجتماعی دارای تعدادی ویژگی جذاب هستند، اما دارای معایبی نیز هستند. تحقیقات اخیر رابطه ای بین استفاده بیش از حد از پلتفرمهای شبکه ای که اجتماعی هستند و افسردگی بیشتر پیدا کرده است . هدف از این تحقیق استفاده از تکنیک های یادگیری ماشین برای شناسایی کاربر غمگین توییتر است که بر اساس رفتار شبکه و توییت های او است . هدف این تحقیق استفاده از تکنیک های یادگیری ماشین برای شناسایی توییت های احتمالی ناراضی توییتر است . ما از متغیرهای جمع آوریشده از رفتارهای کاربر در توییت ها برای آموزش و آزمایش طبقه بندیکنندهها استفاده کردیم تا تشخیص دهیم که یک فرد افسرده است یا نه . در مقیاس ۰-۱۰۰ درصد، از الگوریتم های یادگیری ماشین مبتنی بر طبقه بندی برای آموزش و طبقه بندی آن در مراحل مختلف افسردگی استفاده می شود. همچنین ، دادهها در قالب توییت هایی جمع آوری شد که با استفاده از الگوریتم های طبقه بندی یادگیری ماشین ، به این دسته بندی می شوند که آیا فردی که توییت کرده است افسرده است یا خیر. تکنیک پیش بینی برای شناسایی زودهنگام افسردگی یا سایر بیماریهای مرتبط با روانشناختی از این طریق انجام شد. سهم کلیدی این مطالعه بررسی وابستگی ویژگی ها و پیامدهای آنها بر یافتن سطوح افسردگی است .

کلیدواژه ها

تحلیل احساسات، شبکه های اجتماعی ، استخراج ویژگی ، طبقه بندی، یادگیری ماشین ، افسردگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.