آموزش نظم ، جامعه پذیری و رفتارهای مطلوب به دانش آموزان ابتدایی در مدرسه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در روانشناسی، حقوق و مدیریت فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: TSCONF05_296
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 101
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان پیری زاده

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مطهری زاهدان

زینب لطفی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام سجاد(ع) بیرجند

مجتبی هراتی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مطهری زاهدان

عرفان پیری زاده

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مطهری زاهدان

علی شهرکی

کارشناسی آموزش زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مطهری زاهدان

چکیده

این مقاله به بررسی اهمیت آموزش نظم ، جامعه پذیری و رفتارهای مطلوب در دانش آموزان ابتدایی در مدارس می پردازد. آموزش نظم و رفتارهای مطلوب به دانش آموزان ابتدایی اساسا، بهبود روابط دانش آموزان با یکدیگر و با معلمان، افزایش تمرکز و توجه در کلاسو بهبود عملکرد تحصیلی کمک می کند. در این مقاله ، به بررسی اصول و روشهای آموزش نظم و رفتارهای مطلوب و همچنین اهمیت جامعه پذیری در محیط آموزشی پرداخته شده است . همچنین ، تاثیر این اصول و روشها در بهبود روابط دانش آموزان با یکدیگر و با معلمان، افزایش تمرکز و توجه در کلاس و بهبود عملکرد تحصیلی بررسی شده است . در پایان، راهکارهای مختلفی برای آموزش نظم ، جامعه پذیری و رفتارهای مطلوب به دانش آموزان ابتدایی در مدرسه ارائه شده است . این راهکارها شامل استفاده از روشهای آموزشی فعال و مشارکتی ، استفاده از تمرینات گروهی و بازیهای آموزشی ، تشویق به رفتارهای مطلوب و ارائه پاداش برای آنها، و همچنین همکاری با خانوادهها برای تقویت رفتارهای مطلوب در خانه می باشد. نتایج نشان داد که استفاده از روشهای آموزش رعایت نظم ، جامعه پذیری و رفتارهای مطلوب به دانش آموزان ابتدایی در مدارس، می تواند به بهبود رفتار و عملکرد دانش آموزان منتهی شود.

کلیدواژه ها

جامعه پذیری، آموزش نظم ، رفتار مطلوب، مدارس، ابتدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.