انتقال شرط داوری در داوری تجاری بین المللی : مبانی ، شرایط و موانع

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در روانشناسی، حقوق و مدیریت فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: TSCONF05_150
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 188
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم ایمانی فر

کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه شهید بهشتی

محمدعلی بهمئی

استادیار دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

با توجه به اصل »نسبی بودن قراردادها« و ماهیت رضایی داوری، دیوانهای داوری برای پاسخ به مسئله انتقال شرط داوری باید به جستجوی اراده واقعی طرفین در پرتو اصل »حسن نیت « بپردازند. رویه موجود در اکثر نظامهای حقوقی اعم از نظام حقوقی کامن لا و رومی -ژرمنی ، انتقال قرارداد اصلی را اماره رضایت ضمنی منتقل الیه برای انتقال خودکار شرط داوری همراه با قرارداد می دانند. در صورتی که شرط داوری، شرایط عمومی و اختصاصی لازم را داشته باشد و نفس انتقال نیز با موانع ارادی و غیر ارادی مواجه نباشد، صرف اعلام اراده نسبت به انتقال قرارداد اصلی برای انتقال شرط داوری کفایت می کند. پس از انتقال صحیح قرارداد به منتقل الیه ، وی به عنوان قائم مقام و جانشین ، واجد حقوق و تکالیفی می باشد که موظف به اجرا و رعایت آنها است .

کلیدواژه ها

انتقال شرط داوری تجاری بین المللی ، مبانی انتقال شرط داوری، شرایط انتقال شرط داوری، موانع انتقال شرط داوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.