بررسی و تبیین سطح مطلوبیت فرآیند مدیریت دانش (براساس مدل نیومن و کنراد) با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی (مورد مطالعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی یافته های نوین در مدیریت، روان شناسی و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: INCMET03_191
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 92
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الناز سلیمی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی- مدیریت تحول، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، دانشکده مدیریت، تهران، ایران دکتری مدیریت عالی کسب و کار (دوره یکساله (DBA دانشگاه تهران- دانشکده مدیریت، تهران، ایران

چکیده

این تحقیق حاصل نتیجهای از پایان نامه کارشناسی ارشد در سال ۱۳۹۵ و مقالهای تکمیلی از مقاله منتشر شده از پایان نامه ۱ کارشناسی ارشد با موضوع؛ بررسی تاثیر فرآیند مدیریت دانش بر عملکرد نیروی انسانی مورد مطالعه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است. پژوهش حاضر با روش میدانی با استفاده از پرسشنامه انجام پذیرفته و ابزار گردآوری اطلاعات در آن فیش برداری از منابع پایگاههای اطلاعاتی شبکه جهانی اینترنت، کتابها، مقالات علمی فارسی و لاتین و پایان نامه های مرتبط با موضوع تحقیق بوده است. پژوهش حاضر از نظر هدف جزء تحقیقات کاربردی- توصیفی میباشد. استراتژی مورد استفاده برای انجام پژوهش پیمایشی است. هدف اصلی در این مقاله بررسی و تبیین سطح مطلوبیت فرآیند مدیریت دانش (براساس مدل مدل نیومن و کنراد) با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است. پرسش اصلی در این پژوهش به این صورت بیان شده است، میزان تاثیر فرآیند مدیریت دانش (براساس مدل مدل نیومن و کنراد) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی چگونه است؟ در این پژوهش نتایج حاصل از تحلیل عاملی تاییدی به کمک نرم افزار LISREL ۹.۲ و پایایی کل پرسشنامهها به کمک نرم افزار SPSS ۲۲ مورد سنجش قرار گرفته است. جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اعم از اداری، مالی و آموزشی که تعداد این افراد ۹۵۱ نفر میباشند، نمونه بهدست آمده با استفاده از فرمول کوکران ۲۷۳ نفر (اعم از اداری، مالی و آموزشی) میباشد. و با استفاده از نتایج تحلیل عاملی تاییدی (CFA) روایی، پایایی و برازش متغیرهای پنهان پژوهش مورد تایید قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

سطح مطلوبیت فرآیند مدیریت دانش، تحلیل عاملی تاییدی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.