بررسی تاثیر سیستم یکپارچه سازی منابع سازمان (ERP) بر چابکی سازمان در بندر نوشهر

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیستمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NASMEA20_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 124
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی قمی اویلی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی ، موسسه آموزش عالی مارلیک نوشهر

هدایت کیالاشکی

استادیار، موسسه آموزش عالی مارلیک نوشهر

مهدی علیرضانژاد

استادیار، موسسه آموزش عالی مارلیک نوشهر

چکیده

هدف از انجام پژوهش حاضر عنوان: بررسی تاثیر سیستم یکپارچه سازی منابع سازمان (ERP) بر چابکی سازمان در بندر نوشهر می باشد این تحقیق از نظر روش کاربردی و از نظر جمع آوری اطلاعات توصیفی پیمایشی می با توجه به اینکه در این پژوهش سعی در بررسی تاثیر سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی بر چابکی سازمان در بندر نوشهر داشته و با توجه به اینکه در اکثر تحقیقات مرتبط با چابکی سازمان از افراد نظرخواهی صورت میگیرد؛ لذا جامعه آماری تحقیق بندر نوشهر خواهد بود. . برای در این مجموعه ، تعداد ۳۵ پرسشنامه میان پرسنل درگیر با موضوع در بندر گردید که در نهایت حدود ۳۱ پرسشنامه (با نرخ بازگشت ۸۸ %) پاسخ داده شده و آزمونهای آماری مناسب بر روی آنها صورت پذیرفت. در ضمن باید اشاره کرد که روش نمونه گیری مورد استفاده در این پژوهش تصادفی ساده میباشد جمع آوری داده های مربوط به مبانی نظری و استخراج عوامل و شاخص های اولیه از منابع کتابخانه ای و اینترنتی شامل کتب، مقالات و مطالعات موردی استفاده شده است. جهت گردآوری اطلاعات و داده های مورد نیاز به منظور بررسی فرضیات تحقیق از پرسشنامه استاندارد استفاده شده است. به منظور تایید روایی، از نظر خبرگان در این زمینه بهره گرفته شده و به منظور تایید پایایی پرسشنامه از آزمون آلفای کرونباخ استفاده شده که میزان آن نشان دهنده پایایی بالای ابزار اندازه گیری است. یافته های پژوهش با آزمون معادلات ساختاری نشان داد: سیستم یکپارچه سازی منابع سازمان (ERP) بر چابکی سازمان در بندر نوشهر موثر است.

کلیدواژه ها

یکپارچه سازی منابع سازمان (ERP)، چابکی سازمان ، بندر نوشهر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.