بررسی تاثیر پوشش نانوذرات روی انتقال حرارت جابجایی اجباری لوله های ساده و پره دار
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
- کد COI اختصاصی: MOBADDEL04_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2018
نویسندگان
کارشناسی ارشدمکانیک ،تبدیل انرژی
استادیار دانشکده منابع طبیعی و پردیس کشاورزی دانشگاه تهران
دانشجوی دانشکده مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان
چکیده
در این مقاله به بررسی تاثیر پوشش نانوذرات فلزی نقره، روی انتقال حرارت جابجایی اجباری لوله های ساده و پره دار قائم با شرط مرزی دما ثابت دیواره پرداخته شده است. ضریب انتقال حرارت و عدد ناسلت در نسبت های حجمی مختلف و در لوله های پره دار بر حسب فاصله پره های مختلف مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بررسی ها، بیانگر افزایش قابل توجه ضریب انتقال حرارت و عدد ناسلت با افزایش نسبت حجمی نانوذرات می باشد و این بهبود با افزایش درصد حجمی ذرات نانو تا یک مقدار مشخص و کاهش فاصله پره ، بیشتر می شود. با افزایش درصد حجمی نانوذرات تا 08/0، ضریب انتقال حرارت 18٪ افزایش می یابد که بیانگر افزایش عدد ناسلت و مقدار انتقال حرارت با افزایش درصد حجمی نانوذرات می باشد. از سوی دیگر، با افزایش بیشتر کسر حجمی، ضریب انتقال حرارت کاهش می یابد. پوشش نانوذرات روی سطح لوله باعث افزایش سطح موثر انتقال حرارت از لوله شده و همچون نانو پره عمل می کنند ولی با افزایش بیشتر کسر حجمی از یک حد مشخص، تاثیر نانو پره ها بدلیل تراکم بیشتر و احتمالا کاهش سرعت جریان در لایه مرزی کمتر شده و باعث کاهش انتقال حرارت می شود. همچنین، با کاهش فاصله پره دریک نسبت حجمی معین که با افزایش تعداد پره همراه است، مقدار انتقال حرارت افزایش می یابد.کلیدواژه ها
پوشش لایه نازکی از نانوذرات فلزی، انتقال حرارت جابجایی اجباری، لوله پره دارمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.