مطالعه رفتار نانوسیالها در یک حفره مستطیلی شکل جهت بالا بردن ضریب انتقال حرارت
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
- کد COI اختصاصی: MOBADDEL04_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1309
نویسندگان
دکتری مهندسی مکانیک، دانشگاه هرمزگان، گروه مکانیک
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه هرمزگان، گروه مکانیک
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه هرمزگان، گروه مکانیک
چکیده
سیالات حاوی ذرات بسیار ریز معلق با اندازهی نانومترکه نانوسیال نامیده میشوند، پتانسیل زیادی برای افزایش انتقال حرارت از خود نشان میدهند و به همین جهت توجه خاصی به این گروه از سیالات به عنوان محیطهای انتقال حرارت میشود. در این مطالعه، انتقال حرارت جابجایی آزاد چند نانوسیال درون محفظهی دو بعدی به روش عددی، بررسی و مقایسه شده است. محاسبات برای عدد گراشف بین 1000 و 100000 و کسر حجمی نانوذرات Al2O3 ، Cu و TiO3 بین صفر تا 30 درصد انجام شده است. نتایج نشاندهندهی افزایش عدد ناسلت متوسط با کسر حجمی نانوذرات برای تمامی مقادیر عدد گراشف میباشد. همچنین عدد ناسلت متوسط برای نانوسیال آب- مس، بیشتر از سایر نانوسیالها بدست آمده است و مطابق با نتایج تجربی با افزایش کسرحجمی، ضریب رسانایی گرمایی و در نتیجه انتقال حرارت نانوسیال افزایش مییابد و بدلیل آنکه بیشتر تاثیر نانو ذرات در خواص انتقالی این سیال به ویژه در خواص انتقال گرما میباشد. از اینرو می توان از نانوسیالات در مبدل های گرمایی پالایشگاه گاز سرخون (واقع در بندرعباس) که منجر به کاهش چشمگیری در دبی سیال عامل میشود استفاده کرد که در نهایت مبدل های گرمایی با اندازه و وزن کمتر طراحی می شود.کلیدواژه ها
نانوسیال ، ضریب رسانایی گرمایی، انتقال حرارت، جابجایی آزاد، مطالعه عددیمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.