تحلیل دو فازی نانوسیال آب- اکسید آلومینیم (Al2O3) در رژیم جریان توربولانت درون لوله مدور
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
- کد COI اختصاصی: MOBADDEL04_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2526
نویسندگان
دکتری تخصصی مهندسی مکانیک، استادیار گروه مکانیک، دانشگاه صنعتی اراک
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
چکیده
در سیستم های حرارتی، نرخ انتقال حرارت هدایتی می تواند با تغییر هندسه جریان، شرایط مرزی و یا با بهبود خواص ترموفیزیکی به عنوان مثال ضریب انتقال حرارات، افزایش پیدا کند. ذرات جامد معلق در جریان یکی از روش های ابتکاری نوین است که باعث بهبود خواص ترموفیزیکی میشود. همچنین راندمان انرژی تجهیزات انتقال حرارت به تغییرات فلاکس حرارتی ایجاد شده در آن ها بستگی دارد. سیالات حاوی انرژی ((Thermal Fluids همچون آب، مایعات معدنی، روغن ها و اتیلن گلیکول نقش حیاتی در بسیاری از فرایندهای صنعتی همچون تولید نیرو، فرایندهای شیمیایی، فرایندهای گرمایش و سرمایش، حمل و نقل، میکرو الکترونیک و دیگر کاربردهای در مقیاس میکرو نانومتری بازی میکنند. نانو سیالات در مقایسه با سوسپانسیون های حاوی ذرات میکرومتری و میلی متری، پایداری طولانی تر و خواص رئولوژیکی بهتری از خود نشان داده و در کنار آن موجب افزایش هدایت حرارتی نیز شدند. در ده سال گذشته بسیاری از محققین خواص انتقال حرارت نانوسیالات گوناگون را مطالعه و مورد بررسی قرار دادند. در این پروژه مخلوطی از آب با ذرات ریز معلق اکسید آلومینیم، با قطر ذرات 38 نانومتر که در یک نانو کانال استوانهای متقارن جریان داشته مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. هندسه مربوطه در نرم افزار گمبیت بصورت سه بعدی ایجاد و مشبندی شده سپس برای تحلیل جریان نرم افزار فلوئنت بکار گرفته شده است.کلیدواژه ها
نانوسیال، جریان توروبلانت، نرم افزار فلوئنت، نرم افزار گمبیت، انتقال حرارت هدایتیمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.