شبیهسازی جریان در مبدل سردکننده بخارات مخازن اتیلن با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
- کد COI اختصاصی: MOBADDEL04_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1437
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، کارشناس واحد مهندسی فرایند شرکت پتروشیمی
کارشناس ارشد واحد مدیریت انرژی شرکت پتروشیمی مروارید
رئیس واحد خدمات فنی شرکت پتروشیمی مروارید
چکیده
مبدلهای حرارتی تقریباً پرکاربرترین عضو در فرآیندهای شیمیاییاند که امکان انتقال انرژی گرمایی بین دو یا چند سیال در دماهای مختلف را فراهم میکنند. این عملیات میتواند بین مایع- مایع، گاز- گاز و یا گاز- مایع انجام شود. مبدلهای حرارتی در محدوده وسیعی از کاربردها از جمله صنایع پتروشیمی، نیروگاهها، پالایشگاهها، صنایع ساخت و تولید، صنایع فرآیندی، صنایع غذایی و دارویی، صنایع ذوب فلز، گرمایش، تهویه مطبوع، سیستمهای تبرید و ... استفاده میشوند. این تجهیزات در دستگاههای مختلف نظیر دیگ بخار، مولد بخار، کندانسور، اواپراتور، تبخیرکنندهها، برج خنککن، پیشگرمکن فن کویل، خنککن و گرمکن روغن، رادیاتورها، کورهها و ... کاربرد فراوان دارند و از مهمترین تجهیزات موجود در هر صنعتی به شمار میآیند. لذا در این مقاله به شبیهسازی یکی از مبدلهای گرمایی واحد الفین پتروشیمی مروارید، با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) پرداخته شده و برای ایجاد هندسه و شبکهبندی، حل معادلات حرکت حاکم بر جریان با روش المان محدود و تحلیل دینامیکی نتایج، از برنامه ANSYS CFX استفاده شده است. در نهایت میزان افت فشار جریان در طول مبدل بررسی شده و نتایج آن ارائه گردیده است.کلیدواژه ها
مبدلهای حرارتی، افت فشار، ANSYS CFX، دینامیک سیالات محاسباتیمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.