بررسی قانون نظام مهندسی و ارجاع کار در حوزه راه، ترابری و ساختمان در کشور کانادا در مقایسه با ایران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS05_0854
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 156
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیررضا نژادپوراسماعیلی

کارشناسی عمرا ن و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رضا امین

کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه صنعتی امیرکبیر

علی خدایی

استاد تمام دانشکده عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

بررسی تفاوتهای بین مقررات مهندسی برای ارتقای کیفیت و ایمنی، حمایت از جهان یسازی، تقویت نوآوری و پیشبرد توسعهحرفه ای در زمینه مهندسی مهم است. به طور کلی، چارچوب قانونی برای مهندسی، حمل و نقل و ساخت و ساز در کانادا پیچیده و چندوجهی است. برای متخصصان ساخت و ساز و کارشناسان حمل و نقل، آشنایی با قوانین و مقررات خاصی که در کارشان اعمال می شود، کهبه منظور اطمینان از انطباق و ارتقای ایمنی و کیفیت در عملکردشان، حا ئز اهمیت است. چارچوب نظارتی مهندسی، راه و ترابری و ساختو ساز در ایران توسط یک مقام دولتی متمرکز اداره می شود. برای مهندسان، متخصصان ساخت و ساز و کارشناسان حمل و نقل، آشناییبا قوانین و مقررات خاصی که در کارشان اعمال می شود. شباهت ها و تفاوت هایی بین نظام مهندسی، قوانین و ارجاع کار در زمینه راه وترابری و ساخت و ساز در کانادا و ایران وجود دارد. در کانادا، سیستم های مهندسی، قوانین و ارجاع کار در زمینه های راه و حمل و نقل وساخت و ساز به شدت توسط دولت های شهری و استانی تنظیم می شود. آیین نامه ها و مقررات خاصی وجود دارد که بر ساخت، نگهداری وبهره برداری از جاده ها، پل ها و سایر زیرساخت های حمل و نقل نظارت می کند. این مقررات توسط سازمانهای دولتی و انجمن هایمهندسی حرف های اجرا می شود. علاوه بر این، کارهای ساختمانی معمولا توسط متخصصان دارای مجوز انجام می شود که باید استانداردهایاخلاقی و فنی را رعایت کنند. در ایران نیز مقررات و قوانینی وجود دارد که بر ساخت و نگهداری جاده ها، پل ها و سایر زیرساخت های حملو نقل حاکم است. با این حال، اجرای این مقررات ممکن است سخت گیری کمتری نسبت به کانادا داشته باشد. علاوه بر این، صنعتساختمان در ایران ممکن است به طور کلی با تاکید بیشتر بر روابط غیر رسمی و ارتباطات شخصی در ارجاع کار تنظیم شده باشد.

کلیدواژه ها

ایران، کانادا، نظام مهندسی، راه و تر ابری، ساختمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.