نقش هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در مهندسی سازه و عمران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS05_0087
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 380
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نگار شهیددخت

دانشجوی دکترای هوش مصنوعی

چکیده

هوش مصنوعی (AI) می تواند به عنوان روشی جایگزین و کارآمد برای تکنیک های مدل سازی کلاسیک به کار رودو کمک موثری در حلمسائل پیچیده کند. علاوه بر این، راه حل های مبتنی بر AI جایگزین های مناسبی برای تعیین پارامترهای طراحی مهندسی درهنگامی کهآزمایش کردن امکان پذیر نیست هستند ، به همین دلیل می تواند صرفه جویی قابل توجهی در زمان انجام آزمایش ها باشد. همچنین قادراست فرایند تصمیم گیری را سریعتر کرده و نرخ خطاها را کاهش و کارایی محاسباتی را افزایش دهد. از جمله روش های مختلف AI ،یادگیری ماشین (ML) ،تشخیص الگو (PR) و یادگیری عمیق (DL) اخیرا توجه قابل توجهی به خود جلب کرده و به عنوان یک کلاسجدیدی از روش های هوشمند در مهندسی سازه ها شناخته می شوند. هدف این مقاله مروری، خلاصه ای از روش های مربوط به کاربردهایروش های هوش مصنوعی در مهندسی سازه در دهه گذشته است. ابتدا، مقدمه ای کلی درباره AI ارائه شده و اهمیت AI در مهندسی سازهشرح داده می شود. سپس، بررسی کاربردهای اخیر ML ، PR و DL در این زمینه ارائه می شود و قابلیت این روش ها برای مقابله بامحدودیت های مدل های سنتی بحث می شود. علاوه بر این، مزایای استفاده از این روش های الگوریتمی به طور دقیق بررسی می شوند. درنهایت، راهکارها و روندهای نوظهور در استفاده از ML ، PR و DL مورد بررسی قرار می گیرند و محدودیت های آنها مورد بحث قرار می گیرند.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی ، مهندسی سازه ، اینترنت اشیا ، هوش ماشینی، شبکه های عصبی پیچشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.