نقش C۴۱ در توپخانه با استفاده از پهپاد و اطلاعات مکانی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی (ژئوماتیک ۱۴۰۲)
  • کد COI اختصاصی: NCEGIT27_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 115
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید صادقیان

دانشیار دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی

حمید بوژ مهرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سنجش از دور موسسه آموزش عالی حکمت قم

چکیده

افزایش نفوذ سامانه های اطلاعا تی در انجام ماموریت های انفراد ینظامی و پیشرفت روزافزون سامانه های اطلاعاتی از ویژگی هایجنگ های نوین می باشد. ازاین رو یک سامانه فرماندهی و کنترل کهبتواند به صورت یکپارچه با آگاهی از موقعیت دقیق اهداف با استفاده ازپهپاد و سنجنده های موردنیاز و همچنین با استفاده از سامانه جامعمحاسباتی و عملیاتی جهت اجرای آتش انفرادی توپخانه با بهره گیریاز توسعه فناوری ها و ادغام اطلاعات دریافتی از سنجنده ها به صور تیکه بتواند هماهنگی سریع و پاسخی موثر را به سناریوهای عملیاتیدر میدان نبرد فراهم کند، در فهرست اقدام های کاری سازمان هاینظامی قرار گرفته است. می توان با ترکیب بسته های سخت افزار ی ونرم افزاری و همچنین پیوند برنامه ها با سنجنده ها و اطلاعات مکانی باسطوح مختلف فرمان برای اجرای یک مفهوم شبکه محور استفادهنمود. با پیکربندی که شامل رایانه های تاکتیکی، نقشه های دیجیتا لی،اطلاعات مکانی، سیستم های محاسباتی، سیستم سخت افزاریپیشرفته، و همچنین سیستم های نظارت بر رمزگذاری می شود،می توان به دقت و سرعت هرچه بهتر در محاسبات و تصمیم گیرییگان های توپخانه کمک نمود. این تحقیق به دنبال شناسایی راهکارهایی جهت شناسایی و پیاده سازی فرماندهی و کنترل با استفادهاز پهپادهای مجهز به سنجنده ها، سیستم های نرم افزاری، سخت افزاریو اطلاعات مکانی در توپخانه صحرایی می باشد.در این مقاله طرحی را که در آن پهباد، مرکز فرمانده ی (تیم هد ایتآتش) و تیم شلیک با یکدیگر بتوانند فعالیت مستمر داشته باشند بیانشده است.

کلیدواژه ها

سامانه فرماندهی و کنترل، پهپاد، سنجنده، اطلاعات مکانی، سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.