بررسی مدیریت ایمنی اماکن ورزشی در رویدادهای ورزشی در مدارس استان زنجان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی
  • کد COI اختصاصی: ICSPORT08_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهریه پناهی

دکترای مدیریت ورزشی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان ابهر

پریسا کریمی رحمانی

دانشجوی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی ابهر

چکیده

هدف مقاله حاضر بررسی مدیریت ایمنی اماکن ورزشی در رویدادهای ورزشی در مدارس استانزنجان در سال ۱۴۰۱ می باشد. این مقاله از نظر هدف جز پژوهش های کاربردی و بر حسب روش های پردازشداده ها توصیفی همبستگی به شمار می رود که گردآوری داده های آن به روش کتابخانه ای بررسی اسنادمدارک و روش میدانی استفاده از پرسشنامه می باشد. که جامعه آماری هنرستان های تربیت بدنی آموزش وپرورش استان زنجان؛ که تعداد آنها ۷۵۰ دانش آموز (دختر و پسر) است. جامعه مورد مطالعه در این پژوهشدختران هستند که تعداد آنها ۷۵۰ نفر می باشد. جهت تعیین نمونه بر اساس نمونه گیری طبقه بندی سادهو با استفاده از جدول مورگان ۱۸۱ نفر به عنوان نمونه (دختر) انتخاب شدند. به منظور تجزیه و تحلیلداده ها از طریق، آزمون رتبه ای فریدمن و ضریب همبستگی با استفاده از نرم افزار spss نسخه ۱۸ استفاده شد. یافته ها: پایایی داده ها بر اساس آلفای کرونباخ ۰/۹۱۲ گزارش شد . نرمال بودن داده ها با آزمون کولموگروف اسمیرنوف تایید گردید. آزمون فریدمن درسطح ۰/۰۱ معنا دار شد P< ۰/۰۱. بعد مدیریت بیشترین رتبه ۱، بهداشت با رتبه ۲، الزامات حقوقی و اخلاقی با رتبه ۳، طراحی با رتبه ۴، به ترتیب دارایبیشترین میانگین رتبه ای اثر گذار در ایمنی اماکن ورزشی را نشان داد. نتایج حاصل از بررسی همبستگی ها: ایمنی و امنیت با بهداشت بیشترین همبستگی ۰/۹۳۳ ، سپس الزامات اخلاقی و حقوقی، طراحی و مدیریت با ایمنی به ترتیب همبستگی؛ ۸۱۴/۸۶۳، ۰/۰ و ۰/۶۸۴ شد. نتیجه گیری: برای اینکه بتوانیم قهرمانان بزرگی داشته باشیم باید در این امر به طراحی، بهداشت، الزامات اخلاقی و حقوقی و مدیریت صحیح توجهویژه نماییم. با ایجاد موقعیت میزبانی در بالا بردن فرهنگ سالم رقابت و مهمان پذیری و امکانات و محتوایاتفاقات بعدی آن قدم مثبتی ایجاد کرد.

کلیدواژه ها

مدیریت ایمنی، اماکن ورزشی، رویدادهای ورزشی، مدارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.