بررسی اثر نقش انتقال دانش در ارتباط بین تعهد موثر و بلوغ مدیریت دانش در سازمان نظام مهندسی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICMBA02_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 172
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قاسم اسلامی

استادیار گروه مدیریت، دانشکده علوم اداری و اقتصادی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران

محمود مقدم

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده علوم اداری و اقتصادی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران

چکیده

امروزه مدیران در بیشتر سازمانها به دنبال بهبود عملکرد سازمانهای خود می باشند . اهمیت دانش و انتقال آن، عامل تعیین کننده موفقیت در سطوح مختلف فردی و سازمانی مطرح شده و ضروری است که سازمان ها بدانند که چه می -دانند و چگونه دانسته های خود را به اشتراک می گذارند. به عبارت دیگر، امروزه اگر سازمان ها بخواهند جایگاه و مقام خود را حفظ کرده و به روشی عمل کنند که باعث بقاء، توسعه و موفقیتشان شود، واجب است که در عملکرد خود تجدید نظر کنند. همچنین افراد در همه سازمانها چه صنعتی و چه بازرگانی یکی از عوامل مهم در پیشبرد اهداف سازمانی محسوب می شود، به همین منظور در مسیر رسیدن به افزایش کارایی و بهرهوری هرچه بیشتر، باید تعهد سازمانی موثر در جهت افزایش کارایی کارمندان را شناخت و با طراحی برنامه هایی برای رشد و تعالی کارمندان برای بهبود سازمان قدم برداشت . با توجه به ضرورت بلوغ مدیریت دانش و پیامدهای آن در بهرهروی و ارتقاء دانش فنی افراد، نقش میانجی انتقال دانش در جهت ارتقاء شرایط کنونی سازمان و در راه رسیدن به مکانیسمی مناسب و کارا جهت افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد سازمانی می باشد . براین اساس هدف این مطالعه بررسی تاثیر تعهد موثر بر بلوغ مدیریت دانش با توجه به نقش میانجی انتقال دانش بین کارکنان و اعضاء سازمان نظام مهندسی ساختمان مشهد می باشد. بدین منظور ابتدا تعهد موثر، بلوغ مدیریت دانش و انتقال دانش و رابطه میان آنها تشریح شده است و در آخر مدل مفهومی ارائه گردیده است .

کلیدواژه ها

تعهد موثر، بلوغ مدیریت دانش ، انتقال دانش ، سازمان نظام مهندسی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.