بررسی نقش اندازه ذرات ارگانیک لایکوپدیوم بر روی اعداد بدون بعد مختلف در پدیده احتراق
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش بیوانرژی ایران (بیوماس و بیوگاز)
- کد COI اختصاصی: BIOENERGY03_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1701
نویسندگان
دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک، آزمایشگاه تحقیقات
دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک، آزمایشگاه تحقیقات
چکیده
مدلسازی احتراق ذرات ارگانیک نیازمند بررسی معادلات بقایی است، که شامل معادلات بقای انرژی، بقای سوخت گازی و بقای ذرات میباشند. در این میان برای حل معادلات فوق در نواحی مختلف احتراقی اولین کار بیبعدسازی معادلات بقاء است. در مرحله بیبعدسازی معادلات فوق یک سری عدد بدون بعد حاصل میگردد که این اعداد بیبعد نشان دهندهی خصوصیات فیزیکی فرایندهای موجود در احتراق ذرات ارگانیک هستند. در نتیجه بررسی احتراق ذرات ارگانیک نیازمند بررسی فرایندهای مختلفی است که این پدیده را منجر میشوند. بنابراین مطالعه احتراق ذرات ارگانیک جز با بررسی اعداد بدون بعد امکان پذیر نمیباشد. در این مقاله به معرفی اعداد بیبعدی که در بیبعدسازی معادلات حاکم بر احتراق ذرات ارگانیک نقش اساسی دارند، پرداخته شده است. در نهایت به بررسی نقش اندازه ذرات ارگانیک بر روی پدیده احتراق پرداخته شده و نتایج برای ماده لایکوپدیوم محاسبه شدهاند. نتیجه حاصل نشانگر این امر است که برای ذرات با اندازه کوچکتر فرایند احتراق کنترل کننده اصلی بوده و پس از آن پیرولیز ذرات کنترل کننده میباشد. در حالی که برای ذرات با اندازه بزرگ پیرولیز ذرات کنترل کننده اصلی میباشد.کلیدواژه ها
احتراق، ذرات ارگانیک، لایکوپدیوم، اعداد بدون بعد، اندازه ذرات، فرایند کنترل کنندهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.