یادگیری ترکیبی، مزایا و معایب آن درتدریس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR12_218
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 173
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرمحمد خوشخرام

کارشناسی آموزش ابتدایی

محمد گلشن

کارشناسی آموزش ابتدایی

ابوذر قادری

کارشناسی آموزش ابتدایی

چکیده

یادگیری ترکیبی یا تلفیقی معادل فارسی عبارت Blended Learning یا Hybrid Learning در زبان انگلیسی است. دراین روش، شیوه ی آموزش سنتی حضوری با روش های نوین آموزش الکترونیک ترکیب شده و به این ترتیب تجربه ی فراگیر از کلاسعمق بیشتری می یابد. این شیوه به فراگیر این فرصت را می دهد که علاوه بر بهرهمندی از مزایای آموزش سنتی و حضوری مانندتعامل واقعی تر با معلم و دیگران از پویایی آموزش الکترونیک و فرصت هایی که این روش حتی بیرون از کلاس به او ارائه می کند،بهره مند شود. یادگیری تلفیقی به ویژه برای سازمان های آموزشی و شرکت هایی مناسب است که فراگیران آنها در سنین مختلفیهستند. برخی از آنها متعلق به نسل هزاره و برخی دیگر افرادی هستند که تنها شیوه های سنتی آموزش را می شناسند .نمونه یخوب چنین موسساتی، شرکت های تجاری هستند. این شرکتها و ادارات نیاز دارند که کارمندان خود را آموزش دهند. کارمندانیکه گاهی دهه ها با یکدیگر اختلاف سنی دارند . یادگیری ترکیبی انواع روش های آموزش آنلاین، آموزش خودآموز و آموزشمعلم محور را با یکدیگر ترکیب کرده و در این مسیر از ابزارهایی مانند اینترنت، بازی های آنلاین و ویدئویی، شبکه های اجتماعی و انواع سیستم های مدیریت یادگیری یا LMS استفاده می کند. در این مقاله به بررسی یادگیری ترکیبی، فوایدش برای معلمان عزیز، مزایا و معایب آن و انواع این روش از یادگیری پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

یادگیری ترکیبی (تلفیقی)، فواید یادگیری ترکیبی برای معلمان، مزایای یادگیری ترکیبی، معایب یادگیریترکیبی، انواع یادگیری ترکیبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.