بررسی چگونگی اجرای مدیریت دانش در صنایع تولیدی با هدف افزایش بهره وری کارکنان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی توانمندی مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MIAE01_0662
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 124
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد رحیمی مدیسه

کارشناسی مدیریت بازرگانی ، دوره دیده مدیریت MBA گرایش بازاریابی و دانش آموخته دوره مدیریت عالی حرفه ای کسب وکارDBA

سیداحمد میرجعفری اردکانی

کارشناس ارشد مدیریت مالی مهندسی مالی و مدیریت ریسک

چکیده

اجرای فرآیندهای مدیریت دانش در بسیاری از صنایع تولیدی کشور با چالش های فراوانی روبروست که یکی از پیامدهای مهم آن، کاهش بهره وری نیروی انسانی و افزایش روند خروج آنها شده است . در این پژوهش مطالعاتی قصد داریم به چگونگی اجرای مدیریت دانش در صنایع تولیدی با هدف افزایش بهره وری کارکنان بپردازیم و هدف ما، دستیبابی به روشها و توصیه های متناسب با جنس صنایع تولیدی است . در این پژوهش با تحلیل متون تحقیقاتی پژوهشی به شیوه نقدی - تفسیری ، مفهوم بهره وری از جنبه مدیریت دانش شفافسازی ؛ و سپس به جستجوی متون مرتبط با مدیریت دانش و نیز تجربیات اجرایی نگارندگان پرداخته شد. هم چنین از ۴۹ مقاله مرتبط با موضوع پژوهش ، ۱۹ مقاله به شیوه نمونه گیری هدفمند انتخاب شد و ساخت مجدد و مستدل مفهوم از یافته های ضد و نقیض در پژوهش های مختلف به دست آمد. پس از آن با تحلیل انتقادی متکی بر تجربیات اجرایی ، مستندات مربوط به مفهوم مدیریت دانش و جایگاه بهره وری در مدیریت تولید، مفاهیم جدید و ارتباطهای بین مفاهیم ، دوباره ساخته شد. در این پژوهش ، همه موارد اخلاقی رعایت شده است . یافته ها نشان داد اجرای مدیریت دانش با حمایت مدیران ارشد در صنایع تولیدی کشور می تواند بهرهوری کارکنان را افزایش داده و اقدام به خلق ارزشهای متعدد برای کسب وکار مجموعه نماید. در نتیجه صنایع تولیدی ایران می بایست در ساختار و قدرت اجرایی ، به مدیریت دانش خود نگاهی متفاوت با گذشته داشته باشند.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش ، بهره وری کارکنان، مدیریت تولید، بهره وری .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.