بررسی تاثیر ویژگی های اینفلوئنسرها بر پیامدهای بازاریابی از طریق اعتماد و نقش تعدیلگرکیفیت روابط (مورد مطالعه :رسانه اجتماعی اینستاگرام)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی توانمندی مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MIAE01_0620
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 123
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جهانبخش رحیمی باغملک

گروه مدیریت بازرگا نی واحد گچساران ، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران ، ایران

سودابه پادرگانی

گروه مدیریت بازرگانی، واحد گچساران، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران ، ایران

چکیده

هدف از انجام این پژوهش ، بررسی تاثیر ویژگی های اینفلوئنسرها بر پیامدهای بازاریابی از طریق اعتماد و نقش تعدیلگرکیفیت روابط (مورد مطالعه :رسانه اجتماعی اینستاگرام) می باشد. روش تحقیق بر اساس هدف از نوع کاربردی و از جهت ماهیت توصیفی - علی است . جامعه آماری این پژوهش کلیه کاربران رسانه اجتماعی اینستاگرام (بالای ۱۰۰۰۰نفر ) تشکیل می دهند، به استناد جدول مورگان حجم نمونه برابر ۳۸۴ نفر برآورد و به روش نمونه گیری تصادفی ساده مورد پرسش و مطالعه قرار گرفتند. ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه استاندارد(کیم و کیم ،۲۰۲۱) شامل ۳۴ سوال بود که روایی پرسشنامه توسط متخصصان و کارشناسان مدیریت و پایایی آن از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ برای همه شرایط بیشتر از ۰. ۷ تایید شد. در این پژوهش بر اساس یک ) و آمار استنباطی (با استفاده از نرم افزار SPSSمدل مفهومی با نه فرضیه ارائه شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی (با استفاده از نرم افزار ) استفاده شد. یافته ها تمامی فرضیه ها و برازش مناسب مدل تحقیق را تایید می کند. نتایج نشان داد که مهارت اینفلوئنسر، اعتبار و همگنی نقش PLS مهمی در خلق اعتماد در کاربران ایفا می کند، زمانی که کاربران تصور کنند که اینفلوئنسر قابل اعتماد و مطمئن هستند، اینفلوئنسرها می توانند به اعتماد رابطه ای دست یابند، اعتماد به اینفلوئنسر دارای قدرت کافی برای تاثیر گذاری بر رفتارها و دیدگاه های دنبال کنندگان است . این امر نشان دهنده تاکیدمستمر بر اعتماد برای بازاریابی اینفلوئنسر است ، لذا بازازیابان باید آن را در استراتژی های بازاریابی یا پیام های خود بگنجانند.

کلیدواژه ها

اعتماد ، پیامدهای بازاریابی ، ویژگی های اینفلوئنسرها و کیفیت روابط .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.