تاثیر استفاده از روش های نوین تدریس بر میزان یادگیری دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: ICPCEE16_195
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1199
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خالد بادپا

استادیار دانشگاه فرهنگیان رسالت زاهدان

عبدالغفور بادپا

استادیار دانشگاه بین المللی چابهار

سمیه نخعی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل

نسرین درخشنده

دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد واحد چابهار پردیس پلان

چکیده

یکی از عناصر اصلی در برنامه درسی و طراحی آموزش ،موضوع روش های یاد دهی ،یادگیری است .اگر روش تدریس مورد استفاده به خوبی انتخاب و اجرا شود بدون شک خلافیت دانش آموزان نیز مجال پرورش پیدا می کنند .اکنون به بررسی سه روش نوین و فعال می پردازیم. روش بررسی :روش تدریس اول:آموزش فاصله دار ،روش یادگیری است که در آن محتوای آموزش فشرده شده و در سه زمان تکرار می شود که با دو استراحت کوتاه ده دقیقه ای همراه است و دانش آموزان در این استراحت های کوتاه به فعالیت هایی همچون فعالیت های جسمی می پردازند و این روش در تدریس تمامی دروس کاربرد دارد. دریادگیری فاصله دار دانش آموزان را تشویق می کند تا بین فعالیت هایشان بتوانند به سرعت تغییر وضعیت بدهند و از کاری به کار دیگر مشغول شوند.روش دوم تدریس:شنبه های جذاب ،در این روش معلم تالش میکند و هر دانش آموز را کمک میکند تا دروسی که در طی یک هفته تدریس شده است را مرور و رفع اشکال کنند ..این ایده برای این است که دانش آموزان را درگیر کند تا آنها بتوانند دانششان را به دنیای واقعی متصل کنند.نتیجه گیری :همچنین بنیاد رسمی آموزش گزارش داده است که بر اساس روش های جدید تدریس میزان نمرات دانش اموزان به از ۷۰ درصد به بالای ۹۱ درصد رسیده است .در واقع هدف روش های جدید تدریس ،بهبود کیفیت آموزش و پرورش و همچنین شرکت دانش آموزان در فرایند اموزشی است . امید است تمامی معلمان گرانقدر بتوانند در روش های تدریس خود تنوعی ایجاد کنند تا مسیر پیشرفت و توسعه را بپیمایند.

کلیدواژه ها

روش تدریس نوین، میزان یادگیری و دانش آموزان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.