استراتژی منابع انسانی و تاثیر آن بر رفتار شهروندی سازمانی با رضایت ارباب رجوع در شهرداری آمل

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: MPCONF09_359
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 324
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم اکبرزاده

کارشناسی ارشد مدیریت حسابداری موسسه آموزش عالی آبان هراز

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی استراتژی منابع انسانی و تاثیر آن بر رفتار شهروندی سازمانی با رضایت ارباب رجوعدر شهرداری آمل بوده است. جامعه آماری پژوهش حاضر به منظور بررسی رفتار سهروندی سازمانی، کارکنانشهرداری آمل هستند ؛ همچنین به منظور بررسی رضایت ارباب رجوع، مراجعه کنندگان به شهرداری آمل به عنوانجامعه آماری لحاظ شده است. گردآوری داده های تحقیق با استفاده از پرسشنامه انحام شده است. به منظور اندازهگیری رفتار شهروندی سازمانی کارکنان از پرسشنامه استاندارد رفتار شهروندی سازمانی پودساکوف (۱۹۹۸) استفادهشد. به منظور اندازه گیری استراتژی منابع انسانی در تحقیقی حاضر از پرسشنامه استاندارد اقدامات استراتژیکمدیربت منابع انسانی چن و همکاران (۲۰۱۰) استفاده می شود. هچنین به منظور اندازه گیری رضایت ارباب رجوعاز پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد و نظرات ارباب رجوع را از قسمتهای مختلف سازمان که استراتژی منابعانسانی در آن تعریف شده است نظرخواهی شده است. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون ضریب همبستگیپیرسون و تحلیل رگرسیون چندگاه انجام شده است. یافته های تحقیق نشان داد .استراتژی منابع انسانی آموزش،پاداش، مشارکت در رابطه با کارکنان در سازمان » رفتار شهروندی سازمانی در شهرداری آمل را پیش بینی می کند.ولی متغیرهای ارزیابی عملکرد و استخدام در رفتار شهروندی سازمانی نقشی ندارند. متغیرهای مشتری مداری، عملکردن طبق نظرات و خواسته های مشتری » رضایت ارباب رجوع در شهرداری آمل را پیش بینی می کند. ولیمتغیرهای توانمندسازی کارکنان در راستای نیاز مشتریان، اهمیت ویژه تعهد به مشتریان جهت ارتقاء شغلی دررضایت ارباب رجوع نقشی ندارند.

کلیدواژه ها

منابع انسانی ، رضایت اربا رجع ، رفتار شهروندی سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.