بررسی رابطه ی بین سبک های تفکر و تصمیم گیری مدیران ورزشی با سلامت سازمانی کارکنان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نهمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: MPCONF09_254
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 192
نویسندگان
دانش آموخته ی کارشناسی ارشد رشته ی تربیت بدنی،گرایش فیزیولوژی ورزشی ، دانشگاه دولتی شهرکرد، شهرکرد، ایران
چکیده
مفهوم سلامت سازمانی به ما اجازه می دهد تصویر بزرگی از سلامت سازمان داشته باشیم، این مفهوم که تقریبا تازه است تنها شاملتوانایی سازمان برای انجام وظایف به طور موثر نیست بلکه شامل توانایی سازمان برای رشد و بهبود نیز می گردد. ناظران درسازمانهای سالم کارکنانی متعهد و وظیفه شناس، روحیه بالا، کانال های ارتباطی باز و موفقیت بالا می یابند و یک سازمان سالمجایی است که افراد می خواهند در آنجا بمانند و کار کنند و به آن افتخار کنند و خود افرادی سودمند و موثر هستند.درحقیقت سلامتیسازمان از لحاظ فیزیکی، روانی، امنیت، تعلق، شایسته سالاری و ارز ش گذاری به دانایی، تخصص، و شخصیت ذی نفعان، ورشد دادن به قابلیتهای آنها و انجام وظایف محول شده از سوی فراسیستم های خود در اثربخشی رفتار هر سیستمی تاثیر بسزاییدارد. سلامت سازمانی عبارت است از دوام و بقای سازمان در محیط خود و سازگاری با آن و ارتقا و گسترش توانایی خود برایسازگاری بیشتر.یک سازمان سالم جایی است که افراد می خواهند در آنجا بمانند و کار کنند و خود افرادی سودمند و موثر باشند درسازمان های سالم کارمندان متعهد و وظیفه شناس هستند، روحیه و عملکرد بالایی دارند، کانال های ارتباطی باز و سودمند هستند،و سازمان سالم جایی است که افراد دوست دارند به محل کارشان بیایند و به اینکه در این محل کار کنند، افتخار می کنند. اگر بهسازمان سالم به عنوان سیستم نگاه کنیم درچنین حالتی سلامت سازمانی را نه در بهداشت و سلامت جسمانی و روانی کارکنان بهصورت فردی و گروهی، بلکه در موجودیت و بقای خود سازمان جستجو می کنیم بدین منطور پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطهی بین سبک های تفکر و تصمیم گیری مدیران ورزشی با سلامت سازمانی کارکنان انجام گرفته است.کلیدواژه ها
رابطه ،سبک، تصمیم گیری، مدیران ورزشی، سلامت سازمانیمقالات مرتبط جدید
- واکاوی نقش فناوری های هوشمند در مدیریت زنجیره تامین دارو
- رابطه بین سرمایه فکری و عملکرد فردی و سازمانی با نقش میانجی مدیریت دانش (مطالعه موردی: شرکت گلستان)
- تاثیر فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر آگاهی از برند، تصویر برند و وفاداری به برند
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جنون خرید آنلاین
- نقش فناوری های MarTech و AdTech در تحول بازاریابی دیجیتال در کشورهای توسعه یافته: بررسی فرصت ها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.