بررسی میزان شیوع و علل آسیب های ناحیه شانه در جودوکاران جوان نخبه کشور

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی دستاوردهای جدید علمی در توسعه ورزش و تربیت بدنی
  • کد COI اختصاصی: SPORTIAU01_320
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1201
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی نودهی

دانشگاه آزاد اسلامی مرکع گنیشان،گنیشان،ایران

مجتبی احمدی

گروه تربیت بدنی، واحد بندرگع، دانشگاه آزاد اسلامی،بندرگع،ایران

وجیهه ابراهیمی

گروه تربیت بدنی، واحد بندرگع، دانشگاه آزاد اسلامی،بندرگع،ایران

چکیده

یکی از مشکلات موجود در ورزش های برخوردی بویژه جودو ، ایجاد آسیب های ناشی از تصادم افراد با یکدیگر و برخورد با زمین می باشد. بدین منظور تحقیق حاضر با هدف بررسی میزان شیوع و علل آسیب های ناحیهشانه در جودوکاران جوان نخبه رشته جودو شرکت کننده در مسابقات قهرمانی المپیاد ایرانیان اجرا شد . روش شناسی تحقیق: جامعه آماری این تحقیق کلیه جودوکاران شرکت کننده در مسابقات جودو المپیاد ایرانیان در سال1766 بودند که حداقل سه سال سابقه تمرین داشتند و همگی به عنوان نفرات برتر و منتخب استانهای سراسر کشور در این مسابقات شرکت کرده بودند و تعداد نمونه های تحقیق برابر با 115 نفر بود که بصورت تصادفی انتخابشدند. بمنظور جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته ای استفاده شد که شامل دو بخش سوالات اطلاعات فردی و و نیز میزان و علل بروز آسیب های ناحیه شانه بود. برای توصیف داده ها از روشهای آماری توصیفی و برای آزمون فرضیه های تحقیق از روش آزمون خی دو در سطح اطمینان 50 درصد استفاده شد با توجه با نتایج حاصل از تحقیق حاضر می توان اذعان نمود که با توجه به ماهیت رشته ورزشی جودو که در آن پرتاب شدن های مکرر در تمرینات و مسابقات وجود دارد مربیان باید به ارتقاء سطح تکنیکی و مهارتی ورزشکاران خود توجه خاص داشته باشند تا در تمرینات خود به شکل صحیح به اجرای فنون بر روی حریف تمرینی خود بپردازند و البته به تقویت سطح آمادگی بدنی شاگردان بویژه تقویت عضلات ناحیه شانه تاکید نمایند

کلیدواژه ها

آسیب دیدگی شانه، جودو، ورزشکاران نخبه، فنون پرتابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.