ارزیابی تاثیرات سیستم تهویه جانبی OTE & UPE بر توسعه پایدار مترو سیستم (مطالعه موردی متروی تهران)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC19_234
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 320
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
فوق دکترای مدیریت صنعتی و عضو هیات علمی
چکیده
با وجودیکه سیستم های قطار شهری در مقایسه با دیگر شیوه های حمل و نقل از کارایی بیشتری برخورداربوده و در زمره پروژه های سازگار با محیط زیست محسوب می شوند . اما علیرغم این ، می بایست طراحانو تصمیم گیران با نگرشی جامع و فراگیر نسبت به طراحی مترو سیستم اقدام نمایند تا ضمن بهینه نمودناجزای سیستم ، موارد چالش برانگیز احتمالی را مرتفع نمایند. تا بدین سان بر اثر بخشی و پایداری انبیفرایند. در این پژوهش ، ابتدا سامانه های تهویه متروی تهران تحلیل شده است . اجرای سیستم تهویهجانبی در ایستگاه های مترو برای بهینه سازی و اثر بخشی بیشتر سیستم تهویه ، مورد تحلیل قرار گرفته وپیامدهای اجرای سیستم تهویه جانبی بر مترو سیستم ، مورد ارزیابی قرار گرفته است. این سیستم از سوییآلاینده ها بخصوص ذرات معلق ناشی از ترمز و شتاب گیری قطار در محدوده سکو را بلافاصله جذب و تخلیهمی نماید و از سوی دیگر با تخلیه و حذف بخشی از بارهای حرارتی تولیدی قطار ، کاهش در سایزینگ سامانهتهویه ایستگاه را سبب می شود. علاوه براین ،در کاهش مصرف آب سامانه تهویه تبخیری و همچنین درارتقاشاخص های سلامت نیز نقش خواهد داشت. بهر روی ، اجرای این سیستم نیز افزایشی در هزینه های دورهساخت را در پی خواهد داشت و افزایش مصارف انرژی کلی ایستگاه با وجود فن های این سیستم نیز محتملاست. بدیهی است انتخاب هر سیستمی، ملاحظات خاص خود را خواهد داشت.کلیدواژه ها
سیستم تهویه، OTE، UPE، مترومقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.