استفاده ازمدیریت کیفیت و بهره وری (از دیدگاه صنعتی )دربررسی مهارت های ارتباطی وبهبود روابط انسانی دربخش آموزشی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سیزدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO13_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 109
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محیا طحانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی ، دانشکده مدیریت و اقتصاد ،واحد علوم تحقیقات ، دانشگاه آزاداسلامی ،تهران ،ایران

الهام مقدم نیا

گروه مدیریت تکنولوژی ، دانشکده مدیریت و اقتصاد ،واحد علوم تحقیقات ، دانشگاه آزاداسلامی ،تهران ،ایران

چکیده

ارتقای شناخت کارکنان از مهارت های ارتباطی و بکارگیری آنها در سازمان، باعث بقا و ارتقای سازمانی می شود. هدف تحقیق حاضر،مطالعه کارکردهای مهارت”حل اختلاف” در راستای بهبود تحقق وظایف و روابط انسانی را نشان می دهند که به دلیل فراگیری آموزش مهارتحل اختلاف ، تفاوت وجود دارد. دامنه انحراف معیار کم نظرات شرکت کنندگان، نشان دهنده اتفاق نظر نسبتا بالا،درباره مهارت حل اختلاف در تحقق وظایف سازمانی و بهبود روابط انسانی است . (منیرالسادات انتظاری )بازده و محصول نهایی آموزش و پرورش ، دانش آموزانی هستند که تحت تعلیم و تربیت قرار گرفته اند .در مجموعه ی فرآیند آموزش افراد زیادی مشغول به کارند و فعالیت های آنها بطور مستقیم یا غیر مستقیم درتربیت دانش آموزانموثراست .همچنین :((بهره وری در آموزش و پرورش تمرکز بر یادگیرنده و بهبود یادگیری است «اهمیت نقش آموزش و پرورش در توسعه هر کشور ، بر کسی پوشیده نیست ؛ با این حال ، شرایط جدید حاکم بر جهان و به ویژهکشورهای غربی ، توجه ویژه ای را به این بخش معطوف داشته است . ریشه این توجه را می توان به رقابت فزاینده کشورهای صنعتی مربوط دانست . رقابتی که بسیاری از بنگاه های اقتصادی را در مرز شکننده سقوط یا بقاء نگاه داشته است . » اگر امروز دانش اموزانما نتوانند رقابت کنند ، چگونه شرکتهای ما فردا می توانند به رقابت بپردازند «؛ در حالی که رقابت عامل تعیین کننده در تسخیربازارهای بین المللی سطح کیفیت کالاها و خدمات تولید شده توسط یک کشور است .» کیفیت آموزش « ، متغیر اساسی است که نقش اصلی را در » رقابت پنهان « بین کشورها به عهده دارد؛ چرا که طرز تفکر ؛ عمل ، و تصمیم گیری مدیران ، مهندسان ، کارگران ، معلمان و سایر اقشار جامعه نسبت به کیفیت به نوع اموزش آنها بستگی دارد. نگرانی در مورد تواناییهای علمی دانش آموزان را بیشتر از هر جا می توان در گزارشهای مربوط به ایالات متحده مشاهده کرد . کشوری که خود را دررویارویی با رقابت سنگین مدعیانی چون ژاپن یا آلمان می بیند . (منیرالسادات انتظاری )

کلیدواژه ها

بهره وری / آموزش /منابع انسانی /رویکرد ارتباطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.