حسابداری الکترونیکی و آنلاین و تاثیر آن بر بیکاری حسابداران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMSYM09_145
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 382
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هلیا رسولی

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه گیلان

یاسر رضائی پیته نوئی

عضوهیئت علمی دانشگاه گیلان

چکیده

پیشرفت فناوری و اتوماسیون عملکردهای شغلی بر دسته های شغلی متعددی تاثیر منفی خواهد گذاشت که از جمله آنها می توان به مشاغل حسابداری اشاره کرد. هدف این مقاله ارزیابی کیفی تاثیر اتوماسیون حرفه حسابداری بر قابلیت استخدام و مرور پژوهش های انجامشده در مورد تاثیر فراگیری حسابداری آنلاین در مشاغل حسابداران و فارغالتحصیلان حسابداری است . با توجه به ورود برنامه های حسابداری آنلاین و مجازی به بازار حرفه ای، در این مقاله تلاش شده اثرات آن در وضعیت و چشم انداز شغلی جامعه حسابداران به طور عمیق بررسی شود. پژوهش های انجام شده در مورد تاثیر اتوماسیون در این مقاله بررسی شده است و یافته های این بررسی نشان می دهد که طبق پژوهش های انجامشده، اگرچه مشاغل خاص حسابداری به تدریج ناپدید می شوند اما مشاغل جدیدی که نیاز به مهارتهایی مانند تفکر انتقادی و مشاوره دارند، ممکن است جایگزین این مشاغل خاص شوند. یافته های این پژوهش به عنوان شاخص های اولیه برای روشن کردن تاثیر اتوماسیون بر رویکرد مدیران و سیاست گذاران در موسسات خصوصی و دولتی و همچنین ، دانشگاه ها استفاده می شوند. انجام تحلیل های کیفی و/یا کم ی عمیق تر برای تعمیم نتایج پیشنهاد می شود.

کلیدواژه ها

حسابداری الکترونیکی ، حسابداری آنلاین ، اتوماسیون، بیکاری حسابداران، چشم انداز شغلی حسابداران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.