ارائه یک مدل جدید برای استراتژی معاملاتی معکوس جهت تعیین بازده سهام

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMCCONF15_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 118
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز سهرابی

کارشناسی ارشد، حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بروجرد

چکیده

در این مقاله، یک مدل جدید برای استراتژی معاملاتی معکوس جهت تعیین بازده سهام ارائه شده است. این پژوهش براساس رویکرد ترکیبی انجام شده است به طوری که در آن از دو رویکرد کمی و کیفی استفاده شده است. در بخش کیفی جهت بررسی علی- معلولی معیارهای مورد مطالعه با استفاده از روش تحلیل تم و مصاحبه با تعدادی از خبرگان، پرداخته شده است و مدل اولیه ارائه شده است. همچنین، بهمنظور تخمین پارامترهای مدل از روش حداقل مربعات معمولی استفاده می گردد. نتایج حاصل از کدگذاری محوری نشان میدهد که ۸۸ کد اولیه در قالب ۱۱ مقوله دسته بندی شده اند. مقوله بازده سهام با تعداد ۴۳ کد تخصیص یافته در رتبه اول میباشد، مقوله عوامل کلان با تعداد ۴۱ کد در رتبه دوم میباشد و مقوله اطلاعات و صورتهای مالی شرکتی با ۴۰ کد در رتبه سوم قرار دارد. همچنین، مقوله بازده سهام، از نظر تعداد تکرار کدها، و مقوله عوامل کلی بازار سرمایه از نظر عمومیت و فراگیری در پاسخگویان در اولویت بوده که نشان از اهمیت این مقوله ها می باشد. مقوله منابع خبری منتشر شده نیز توسط ۴ نفر از مصاحبه شوندگان معادل ۴۰ درصد، اشاره شده که دارای کمترین درصد فراوانی است. استراتژی معاملاتی معکوس جهت تعیین بازده سهام شامل عواملی نظیر استراتژی سهامداران بازار، اطلاعات شرکتی، اطلاعات و صورت های مالی شرکتی، بازده سهام، عوامل کلان، عوامل کلی بازار سرمایه، فرآیند و روش نظارتی بازار، مدیریت و کنترل شرکتی، معیار عملکردی بازار، منابع خبری منتشر شده و نارسایی های بازار است.

کلیدواژه ها

استراتژی معاملاتی معکوس، بازده سهام، رگرسیون چندمتغیره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.