بررسی رابطه بین تجربه برند، تعهد به برند و نگرش به برند با قصد خرید در رسانه های اجتماعی (مطالعه موردی: فرودگاه بین المللی کیش)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مدیریت، حسابداری، اقتصاد و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: HMODIR07_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 172
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن میرزایی

گروه مدیریت بازرگانی استراتژیک، واحد بین المللی کیش، دانشگاه آزاد اسلامی، جزیره کیش، ایران

سینا ابویی مهریزی

استادیار، گروه مدیریت صنعتی، واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

فرزاد آسایش

استادیار، گروه مدیریت صنعتی، واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

امروزه شبکه های اجتماعی مجالی را برای شکل گیری اجتماعات جدید، متشکل از کاربران مختلف فراهم نموده و راهی جدید و نوآورانه را ایجاد کرده اند که در آن افراد با یکدیگر ارتباط و تعامل دارند. واضح است که اجتماعات آنلاین افراد را قادر می سازد تا فضای اجتماعی جدیدی را برای خود خلق کنند و در آن با یکدیگر به تعامل بپردازند. از سوی دیگر امروزه با توجه به افزایش چشم گیر استفاده از اینترنت در کشورمان، برای خرده فروشانی که می خواهند تجارت الکترونیک خود را بهبود بخشند، ضروری است تا رفتارهای خرید آنلاین مشتریان هدف را تعیین کننده و با توجه به آن ها راهبردهای مناسب بازاریابی و فروش خود را اتخاذ کنند. بر این اساس، در پژوهش حاضر به بررسی رابطه بین تجربه برند، تعهد به برند و نگرش به برند با قصد خرید در رسانه های اجتماعی پرداخته شد. پژوهش حاضر از هدف کاربردی و برحسب نحوه گردآوری داده ها به صورت کتابخانه ای و میدانی است. جامعه آماری تحقیق شامل استفاده کنندگان از خدمات و محصولات فرودگاه بین المللی کیش است که به روش نمونه گیری تصادفی ساده تعداد ۲۴۱ تن از آنها به عنوان نمونه آماری انتخاب گردید. نتایج حاصل از رگرسیون چندگانه نشان داد، تجربه برند، تعهد به برند و نگرش به برند اثر معناداری بر قصد خرید در رسانه های اجتماعی دارد.

کلیدواژه ها

تجربه برند، نگرش به برند، قصد خرید، رسانه های اجتماعی، فرودگاه بین المللی کیش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.