شناسایی آسیبها و عوامل موثر بر اجرایی کردن طرح بوم( برنامه ویژه مدرسه )در مدارس ابتدایی ، مورد-شهرستان بیرجند
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_362
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 263
نویسندگان
کارشناس زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور بیرجند
چکیده
این پژوهش به شناسایی آسیبها و عوامل موثر بر اجرایی کردن طرح بوم( برنامه ویژه مدرسه )در مدارس ابتدایی ، مورد: شهرستان بیرجند می باشد . در روش تحقیق این پژوهش از لحاظ هدف از نوع تحقیقات کاربردی است .حجم نمونه انتخابی ۳۵۶نفربوده که با توجه به ریزش ۵۶نفری حجم مورد بررسی ۳۰۰نفر می باشدکه با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای انجام پذیرقت .پرسشنامه با ۳۸گویه و۲سوال باز بین آنها توزیع شد. یافته های حاصل از لیزرل۸/۸ و ۱۶ spss بررسی شد.نتایج بدست آمده از تحلیل عاملی اکتشافی وتحلیل عاملی تاییدی نشان داد که اکثر گویه های طراحی شده دارای بار عاملی مناسبی هستند( بار عاملی بالاتر از ۴.۰ ). هم چنین شاخص های برازش مدل حاصل از نتیجه تحلیل نشان دهنده این است که مدل از برازش مناسبی برخوردار است ..نتایج نشان دادکه عوامل موثربر برنامه ویژه مدارس(بوم) در مدارس ابتدایی ۳مولفه شناسایی شدندکه این مولفه ها یا عوامل موثر بر برنامه ویژه طرح مدارس ابتدایی عبارتند از:۱- حمایت ۲-مسئولیت ۳- تعهد پذیری همچنین در موردآسیب های برنامه ویژه مدارس (بوم) در مدارس ابتدایی این نتیجه حاصل شد که محدودیت زمانی ،محدودیت بودجه ،ناقص بودن طرح وکمبود نیروی متخصص و محدودیت دانش همگی از آسیبهای اجرایی کردن طرح بوم (ویزه مدارس) می باشد.در مورد راهکارهای اجرایی کردن برنامه ویژه مدارس(بوم) در مدارس ابتدایی اختصاص زمان مناسب ،تامین بودجه ،تامین نیروی متخصص و برگزاری دوره آموزشی و حمایت همگانی در اجرایی کردن طرح بوم (ویزه مدارس) موثر می باشد.کلیدواژه ها
طرح ویژه مدارس،بوم،تعهد،مسئولیت ،حمایتمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.