بررسی تربیت جنسی دانش آموزان دبستانی از دیدگاه روان شناسی اسلامی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: PFCONF07_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 133
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزین چالاکی راد

آموزش و پرورش، مشاوره و روانشناسی، پردیس بین الملل سما، تبریز، ایران

سعید هوشمند

آموزش و پرورش ، مشاوره و روانشناسی، آزاد اسلامی، قوچان، ایران

فرشته شعبان زاده

آموزش و پرورش، علوم تربیتی ، پردیس شهید هاشمی نژاد،مشهد،ایران

ایمان حاتمی

آموزش و پرورش، شیمی ، حکیم سبزواری،سبزوار، ایران

چکیده

مقاله پیش رو به موضوع بررسی تربیت جنسی دانش آموزان دوره ابتدایی با روان شناسی اسلامی می پردازد . در این پژوهش همچنین به بررسی و تطبیق آموزه های دینی و قرآنی با رویکرد های روان شناسی در حوزه تربیت جنسی دانش آموزان دبستانی پرداخته می شود . این مقاله با بررسی و ریشه یابی انحرافات جنسی بزرگسالان در دوران کودکی آغاز شده است ، بنابراین ضرورت توجه به تربیت جنسی کودکان اهمیت می یابد. مقاله حاضر با تکیه بر واقعیت های جامعه اسلامی و مراجعه به کتاب و همچنین استفاده از مقالات و مصاحبه های علمی می کوشد تا به سوالات مطرح شده در این زمینه پاسخ دهد تا توانایی دین در حل مشکلات جامعه و ساماندهی زندگی انسان امروز ، به ویژه موضوع تربیت جنسی دانش آموزان دبستانی ، روشن شود . غریزه جنسی ، از لحظه تولد در نهاد کودک وجود دارد و ارضای به موقع و مناسب آن از طریق آموزش صحیح و کنترل والدین و مربیان باید هدایت گردد . از این منظر روان شناسی ، تربیت جنسی اگرچه به صورت تدریجی و مرحله ای به ویژگی های جنسی کودکان و نوجوانان پرداخته است ، اما دین اسلام به تمامی جوانب زندگی انسان توجه دارد و در قرآن کریم و کلام ائمه وبزرگان دین ، این مهم دور نمانده است .

کلیدواژه ها

تربیت جنسی دانش آموزان روان شناسی اسلام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.