تکنیک بررسی مطالعه PCK برای توسعه حرفه ای معلم های ابتدایی شهرستان بندر ترکمن

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و آموزشی
  • کد COI اختصاصی: ICPSE09_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 155
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم قرنجیک

معلم، دوره ابتدای مدرسه شهید فری دون قرنجیک روستای نیاز اباد –آموزش پرورش- بندر ترکمن گلستان-ایران

چکیده

مقاله مطالعه ای را ارائه می دهد که یک برنامه کوتاه مدت نوآورانه (دو جلسه ۳ ساعته هر جلسه) را برای توسعه حرفه ای معلمان بررسی می کند. طراحی برنامه مبتنی بر تکنیک بررسی پذیرش است که با هدف بررسی فرآیندهای یادگیری دانش آموزان انجام می شود. این بر ارزشیابی دانش آموزان، بازنویسی و انطباق اطلاعات ارائه شده در طی یک مصاحبه انفرادی با فازهای تعریف شده مصاحبه دانشجو محور متکی است. در طول برنامه توسعه حرفه ای، معلمان با یک واحد یادگیری جدید که بر ساختار زیر اتمی ماده تمرکز دارد، معرفی شدند. علاوه بر این، به معلم آموزش داده شد که چگونه از تکینک کاوش پذیرش در طی مصاحبه های تک به تک برای ارزیابیی مفاهیم واحد استفاده کنند. منطبق برنامه توسعه حرفه ای این است که آماده سازی و اجرا و تامل در مصاحبه های تک به تک براساس تکنیک بررسی پذیرش باید بر ابعاد دانش محتوای آموزشی معلمان (PCK) تاثیر بگذارد. چهار معلم از یک مدرسه در این مطالعه اکتشافی شرکت کردند و هر معلم دو مصاحبه انفرادی با دو دانش آموز کلاس ششم مختلف انجام داد. مصاحبه های بعد از مداخله با همه معلمان انجم شد تا تاثیرات بالقوه بر PCK معلمان مستند شود. مصاحبه ها کلمه به کلمه رونویسی شدند و یک تحلیل محتوایی مبتنی بر دسته بندی روی متن اعمال شد. نتایج ما نشان می دهد که در طول برنامه توسعه حرفه ای، همه معلمان دانش موجود خود را در مورد ساختار زیر اتمی ماده مورد بررسی مجدد قرار دادند و با یک PCK افزایش یافته، به ویژه در مورد دانش خود از یادگیرندگان و استراتژی های آموزشی، باقی ماندند. به طور کلی، ما تکنیک را نشان می دهیم پذیرش کاوش ابزاری امیداوار کننده برای برنامه های توسعه حرفه ای کوتاه مدت است، و ما پیشنهاد می کنیم که یافته های ما هم برای طراحان حرفه ای و هم برای مربیان پیامدهایی داشته باشد.

کلیدواژه ها

ارزشیابی دانش آموزان- محتوای آموزشی- مصاحبه-برنامه توسعه حرفه ای- ساختار زیراتمی ماده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.